Mesut sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2024 21:58

Omix x400 garantili cep telefonumu Omix çağrı merkezini aradığımı düşünerek yanlışlıkla farklı servisi aradım çağrı merkezi 444 97 21 Smart Fix Dayanıklı Ev Aletleri t. C. Ve Sanayi adresleri Meydan kavağı mh. A*** T****** Cad. No. 49 Muratpaşa/Antalya yetkili servisine gönderdim. Yetkili servis olmamalarına rağmen kendilerini yetkili servis olarak tanıttılar ve hiçbir ücret ödemeden gönderim yapmamı istediler ürünüm garanti kapsamında olmasına rağmen parça değişikliği yapılacağını ve bunun için 5650 TL ödememi istediler kabul etmedim ve geri gönderim sağlamalarını istedim. Bana servis ücreti olarak 800 TL ücret çıkardılar ödemediğim takdirde telefonumu alamayacağımı söylediler. Ayrıca müşteri hizmetlerinde bulunan bayanların dili oldukça kaba ve anlayışsızdı. Tüm yasal haklarımı kullanacağım bu firma kesinlikle kapatılmalı. Elektronik cihazınızı göndermek gibi bir hata kesinlikle yapmayın. 800 TL + 130 TL kargo bedelini toplam 930 TL Aras Kargo şirketine ödedim. Fatura vermediler. Omix yetkili servisiyiz dedi konuştuğum bayan, ücretleri sordum başında Herhangi bir ücret ödemeyeceğimi söyledi 2 defa sordum ücreti özellikle. Anlaşmalı kargo kodu verdi telefonumu gönderdim. Garantili telefonumun içini açmışlar ve köşesini açarken kırmışlar ve de telefonu açamıyorum parmak okuyucu şifresi koymuşlar. Haksız bir şekilde gasıp edilen ücretin geri iadesini Tüketici Hakem Heyeti'ne ve mahkemeye dava edeceğim tüm sosyal medya platformuna bunları paylaşıp gerçeği ortaya çıkmasını sağlayacağım

profile profile profile

Eda
Eda

Biz bunlara Xiaomi süpürge verdik kredi kartımızdan iki kere ödeme alındı ve iadesi için bizi süründürdüler diye bilirim E*** diye bir çalışanları var bizimle kavga edip yüzümüze telefon kapattı daha sonra yetkili biriyle görüşmek istedik bağlamadılar D*** diye bir çalışanları da yine aynı inanılmaz azarlar derecede kaba konuşuyorlar ki bir daha asla muhatap olmayacağım. Resmen paramızla rezil olduk.

KVK Smartfix Antalya Yetkili Servis Değil İğne Teslim Etmeyin 444 9 721

İbrahim