Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Skoda Tekstilkent Bayisinde Yaşatılan Sorunlar!

Muhammed
01 Ekim 2024 10:56

Aracımı sıfır olarak Avek teksilkent Skoda bayisi üzerinden 2013 aralık ayında aldım. 15 bin servis bakımı için aracımı servise bıraktım. Aracımın hazır olduğu ve gelip alabileceğim konusunda bilgi verdiler ve aracımı almaya gittim. Aracımı aldığımda arabamın iç ve dışının pis bir şekilde bırakıldığını fark ettim. Servis için o kadar para vermemize rağmen aracın pis bırakılmasına çok sinir oldum. Neden pis teslim edildiği konusunda soru sordum ve yoğunluktan dolayı temizleyemediklerini diğer sefer geldiğimde bunu telafi edeceklerini dile getirdiler. Hepimiz çalışıyoruz tabii ki de anlayışla karşıladım ve aracımı yıkamaya verdim. 2 ay sonra Cam değişimi ve bagajdan gelen ses için tekrar aracımı servise götürdüm. Bagajımın hasar durumu olmadığı halde servis kapsamına girmediğini 3.5 bin bir ücreti olduğunu ilettiler. Bu durumla ilgili teknik biriyle görüşmek istediğimi belirttim servis tarafında teknik kişi bana Sıfır ve yetkili servis garantisi olan aracım için bagajdan gelen ses için yağ döktüğümü ve bagajımı kullanıcı hatası yüzünden yamulduğunu söyledi. Bende daha fazla bir tartışma olmaması için bu telefon görüşmesini sonlandırdım. Bagajın hasar durumu olmamasına rağmen kullanıcı hatası olarak değerlendirilecekmiş. Bu konuyla ilgili Skoda genel merkeze şikayet kaydında bulunacağım. Servisten tekrardan beni aradılar ve aracın camının değiştiğini ve alabileceğim bilgisi paylaşıldı. 28.09.2024 cumartesi günü aracı almaya gittiğimde bir önceki yıkama sorununu aktarmama rağmen aracım yine bana pis olarak teslim edildi. Bayiden hiçbir şekilde memnun değilim memnuniyet anketi doldurmama rağmen hiçbir şekilde bayi tarafından dönüş yapılmadı. Kullanıcı şikayetleri bu bayi üzerinde değerlendirilmemektedir. 2 bakımım için asla burayı tercih etmeyeceğim. Skodanın genel kalitesini düşürmekten başka bir şey yapmamaktadır.

Skoda Servisi: Garanti Boş Çıktı!

Semih
02 Kasım 2024 16:27
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Halil
01 Mayıs 04:06

Skoda Kalite Beklentisi Ve Garanti Hayal Kırıklığı

Ömer
10 Mayıs 2024 12:03
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Skoda Scala 2022: Garanti Kapsamında Çözülmeyen Sorunlar

27 Aralık 2024 12:01