Skoda Octavia 1.5 Elit Arızası Hakkında

Skoda Octavia 1.5 Elit Arızası Hakkında
22 Eylül 2024 17:4728.263
Necdet'in Teşekkür Mesajı
Konu ile ilgili Skoda müşteri hizmetleri ve arabayı aldığım ve servise bıraktığım altur servisi gayet ilgili ve alakalı bir şekilde ilgilendiler bakımlarımı da serviste yaptırdığım için yüzde seksen oranında iyi niyet çıkar garantisi kapsamında indirim yaptılar kendilerine ilgi ve alakaları için çok teşekkür ediyorum.

Arkadaşlar merhaba, 2021 Skoda Octavia 1.5 Elite 53.000 km'de alternatör arızası verdi. Yolda kaldım. Ekranda tahrik sistemi, 48 volt hatası, start-stop hatası verdi. Servise çekici ile getirdim, alternatör arızası olduğunu ve tahmini 130.000 TL civarında değişim ücreti olduğunu söylediler. Ben de itiraz ettim, şu an sonucu bekliyorum. Benim gibi bu şekilde arıza başına gelen oldu mu, ne gibi şeyler yaptınız? Öncelikle bunu merak ettim, yardımcı olursanız sevinirim. Ne gibi çözümler buldunuz, neler yaptınız? Teşekkür ederim.

Necdet
25 Eylül 2024 21:33

Necdet
25 Eylül 2024 21:35

Bütün arkadaşlarım ilgi ve alakaları için kendilerine teşekkür ediyorum bu şekilde ilgilendiğini görmek memnuniyet verici sonraki araç değişimini yine aynı bayiden yapmayı düşünüyorum

11 Kasım 2024 15:02

En güzeli bu Octavia 1.5 almamak o zaman ben de tam sıfır alma arefesindeydim var ya kaç tane şikayet okudum

23 Eylül 2024 21:12

Aynı sorun bende istanbuldamısınız

13 Aralık 2023 18:0542.350

Skoda Octavia 2020 model (2021 çıkışlı) aracım 46 bin km'de 48 volt arızası verdi. Servise gidene kadar 7 hatayı üst üst...

4 Yorum

Tümünü Gör
Skoda Rolanti Devir Saati Dalgalanması

Skoda RolantiDevir Saati Dalgalanması

Soner
Skoda Kamiq Klima Menfezi Kırığı (Kronik Problem)

Skoda Kamiq KlimaMenfezi Kırığı (Kronik Problem)

Burçin
Skoda Kodiaq Bagaj Havuzuna Paslı Su Biriktirmesi

Skoda KodiaqBagaj Havuzuna Paslı Su Biriktirmesi

Mr.
Skoda Superb Rüzgar Sesi Sorunu

Skoda SuperbRüzgar Sesi Sorunu

Korhan
Skoda Elroq–Hatalı Tabela Okuma Sistemi Yüzünden Sürekli Uyarı Veriyor!

SkodaElroq–Hatalı Tabela Okuma Sistemi Yüzünden Sürekli Uyarı Veriyor!

Onur
Skoda Kodiaq 2023 Sportline Devir Saati Dalgalanması Tırlama Sesi