13 Aralık 2023 18:05

Skoda Octavia 2020 model (2021 çıkışlı) aracım 46 bin km'de 48 volt arızası verdi. Servise gidene kadar 7 hatayı üst üstü koydu. Sonrasında 48 v aküsünün şarj edildiği ve 4 saatlik güncelleme yapıldığı söylenerek 2750 TL ücret çıkarıldı. Servis temsilcisi başka arıza tespiti olmadığı fakat çıkmamasının garantisi olmayacağını belirtti. 1 gün geçmeden sabah "Vites kolu" arızası verdi ve servise yönlendiren uyarı yaptı. Yapmış olduğum telefon görüşmesinde aracı getirmem istendi. Tespit yapılacağı ve 1500+KDV tespit ücretinin olacağını belirttiler. İnternette araştırdığımda bu sorunların kronik olarak çok fazla insan tarafından şikayet konusu olduğunu gördüm. Bir sonraki hedefim olan superb alma kararımdan vaz geçtim. Artık Skoda'ya güvenim kalmadı. Tek hatam Doğuş Oto güvencesindeki Skoda'ya güvenip bu aracı almam oldu.

Anil
Anil

Merhaba araçta başka sorun yaşadınız mi araç düzeldi mi? Başka herhangi bir problem var mı

Aras

3 silindirli araçlarda kronik problem araç titremesi sorunu yaşıyorum şu anda. Sanırım motor takozları değişecek.

Ahmet

Sorun nasıl çözüldü problem sebebi neymiş

Aras

Vites kolu mekanizması değişti. Aralık ayı fiyatı ile 16 bin lira verildi. Bu arada bakım da yapıldı. Bakımda sadece yağ ve yağ filtresi değiştirildi. Doküman verilmedi. Zahmet edip servis uyarısını bile sıfırlamamışlar.

Levent sonuçtan hiç memnun değil

Skoda Vites Kolu Ve Yazılım Sorunları: Müşteri İndirimi Neden Yok?

Levent
21 Kasım 2024 15:03
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

2021 Skoda Octavia 1.0

09 Temmuz 2024 15:23