Buse sonuçtan hiç memnun değil

11 Mart 2023 23:59

29 ocakta almış olduğum D'lites Me time ayakkabım 3 ayda kirlendiği için kullanım talimatında yazdığı gibi makinede yıkadım fakat çıktıktan sonra krem olan bölgeleri yeşile döndü ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Bilinen güvenilen bir marka konforu konusunda çok basarili ama bu kadar her şeyi ayrıntılı düşünülürken renk konusunda böyle olması beni çok üzdü. Yetkililerden konuyla ilgili yardim talep etmekteyim.

13 Mart 2023 09:09 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Vaktinizi ayırarak konunun tarafımıza ulaşmasını sağladığınız için teşekkür ederiz. Skechers Müşteri İletişim Merkezi

13 Mart 2023 20:41
Skechers D'lites Me Time Krem Ayakkabı

Bugün tarafıma Muhammet bey dönüş sağladı ürünün incelemeye gönderilmesi konusunda bilgi verdi. İsten evime geldiğimde ayakkabıya bakiyim dedim incelemeye gidecek çünkü şu an sari lekeler var kullanılmaz halde muhammet beyden önce konuştuğum bayan yağmurda bile giyinmez dedi ve ben cumartesi iş dönüşü yağmura yakalandım o yüzden bu ayakkabıyı yıkadım resmen 2600 TL çöpe atin der gibi olumsuz sonuçlanacak denildi. Ayakkabı kullanılmaz halde. Kurudukça daha kötü oldu verilen paraya yazık. İncelemeden sonra para iademi istiyorum. Ayakkabının son hali aşağıdaki gibidir

13 Mart 2023 20:50

Aynı zamanda benimle ilk irtibata gecen bayan kullanım talimatında makinede yıkanmayacağını söyledi fakat ayakkabının içeriğine girdiğimde makinede yıkanabilir yazısı gözükmektedir. Fakat hanim efendi orada ayrı bir ayrıntı olduğunu orada yıkanmaması gerektiğinin yazıldığını söylemektedir. Ben böyle bir ibare görmedim. İnsanlık hali her an her şey olabilir çamurlanmış ayakkabıyı susuz nasıl yıkanacak onu da anlamış değilim yıllarca kullanıp ayakkabı yıkamamakta olmaz tabii ki de. Eğer ki bu şekilde ayakkabıda sorun varsa önce testlerden geçmeli ve ayakkabıyı alırken bir uyarı butonu olmalı benim gibi kimse mağdur olmamalı. 2600 TL verilen bir para ucuz değil markaya güvenerek çok büyük hata yapmışım.

21 Mart 2023 10:00

İncelemeden dönüş sağlandı ve değişim iade yapılmamakta kullanıcı hatalı olarak bilgi verildi. Sizin ürettiğiniz ayakkabıda eğer ki renk sorunu var ise 2600 TL'ye satmış olduğunuz ayakkabının nasıl yıkanması gerektiği kutuya konulmalı ve jeli kutuya konulmalı yıka talimatalari genel olarak ayakkabının altına konmamali. İnsanları mağdur etmeye hakkınız yok. Aldığımız renk ayakkabıyı kullanamıyoruz pazardan aldığımız ayakkabılar bile yeşermiyor nasıl bir şirketsiniz anlam veremiyorum yazık. Sakin markaya güvenip ayakkabı almayın ürününün arkasında durmayan sadece ürünü satana kadar olan bir firma rezaletsiniz!

08 Kasım 2025 14:59
yeni-alinan-skechers-ayakkabida-kisa-surede-catlama-ve-boya-atmasi-sorunu-3.jpg
yeni-alinan-skechers-ayakkabida-kisa-surede-catlama-ve-boya-atmasi-sorunu-2.jpg

Esmanur
28 Aralık 2025 01:06
Skechers D’lites Ayakkabımda Erken Açılmalar Ve Değişim Talebi
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 2025 13:23
garanti-kapsaminda-urunum-reddedildi-magdur-edildim-5.jpg