Ak Mobilya Teslimat Sorunu Ve Yanıltıcı Ürün Deneyimi

29 Kasım 2024 12:16

Yaklaşık 3 ay önce yatak, baza ve başlık olarak görüp beğendiğim ürünü satın aldım. Parasını beş taksitle karttan çektirdim. Ürünün bana iki gün sonra evimin önüne geleceğini (taşınmak üzereydim) oradan kamyonete yükleneceğini söylediler fakat taşınacağım güne kadar herhangi bir haber alamadım. Taşınma günü kamyonet yola çıkmadan mağazaya vardığımda size dair yola çıkacak bir teslimat görünmüyor, biz size taşınacağınız yere kargolayalım dediler. Üç gün sonrasına kabul etmedim, iade istedim fakat bir şekilde ikna edilip kabul ettim. Geçen zaman diliminde söyledikleri tarihler asla birbirini tutmadı. Üzerinden bir buçuk ay geçti. İletişim hiç kuramadık mağaza ile, şehirden taşındığım için muhatap da olamadım. Ankara'da kalan arkadaşları yönlendirdim, bir ay sonunda benimle iletişime geçen satıcı S*** Y*** 'Ben gerekli cezamı çektim, size mutfak masası hediye edeceğim ve ürünü göndereceğim, lütfen kabul edin' dedi ve akabinde kabul ettim. Ancak ürünü bazalı olarak seçmiştim, bazalı değildi. Başlık kısmen yırtık ve kullanılmış bir ürün olarak evimin önüne atıldı. Tekrar iletişim sağlamaya çalıştım ancak yine olmadı. Yolum Ankara'ya düştü ve mağazaya uğradım. Bana para iade edemeyeceğini, İstanbul'a dönüşümün sonrasında nakliye gönderip ürünü aldıracağını, akabinde ücret iadesi sağlayacağını söyledi. Nakliye dediği tarihten bir hafta sonra geldi. İletişime geçtim ancak yine ürünü gelip almadılar. Üzerine tekrar iletişime geçtim, her gün aynı sözleri sarf ettiler. 'İade sağlayacağız, muhasebe işi, iade sağlayacağız' başka bir şey. Ben kendilerine 'Eğer sağlamayacaksanız durumla ilgili konuyu kapatacağım, uzatmayın bu kadar' desem de her seferinde 'Hayır, sağlayacağız' dediler ancak tabii ki de öyle bir durum söz konusu değil. Hem yatak elimde kaldı, korkunç bir yatak, hem de param boşu boşuna gitti, taksit ödemeye devam ediyorum. Yazık ki sözlerine güvenerek iş yapıyoruz. Aylardır paramızla rezil olduk, ne arayan var ne soran.

31 Mayıs 2025 10:52
Teslimat Ve Ürün Kalitesi Sorunlarıyla Yaşanan Olumsuz Deneyim
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

19 Ekim 2024 14:51

10 Mayıs 2025 09:35

13 Temmuz 2024 04:13
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2023 12:21