Sipay Taksi Fazla Ücret Alındı!

Pinar
15 Haziran 2024 05:37

Şu an taksi 34 *** 09 Sipay Taksi diye geçen bir taksiden Arnavutköy'den Beşiktaş'a bindim. 198 TL tutan bakiye için 659,70 TL bana göstermeden, fiş vermeden işlem yapılmış.

Göstermediği için şüphelendim.

Yarın bankaya itirazda bulunacağım, yalnız sizler iletişime geçip iadesi için yardımcı olur musunuz?

E*** a***/ İstanbul Bağcılar olarak geçiyor isim. Ödeme sistemi Sipay Taksi yönetim ödeme. Acil iade ve geri dönüş istiyorum, yoksa polis ve maliyeye kadar şikayet edeceğim.

30 Temmuz 2024 08:39

şu an taksi 34 tk**9 sipahi taksi diye gecen bir taksiden arnavutkoyden/ Beşiktaş taksi bindim 198 TL tutan bakiye için 659,70 TL bana göstermeden fiş vermeden işlem yapılmış

Göstermedi için şüphelendim

Yarın bankaya itiraz da bulunacağım yalnız sizler iletişime geçip iadesi için yardımcı olur musunuz?

E***a***/ İstanbul Bağcılar olarak geçiyor isim Sipahi taksi defalarca aramama rağmen ilgileneceklerini söylemelerine rağmen dönüş ve çözüm hala alamadım ve ödeme alındı.

Tuğçe

Bu mağduriyetin aynısı benim de başıma geldi, İstanbul'da Zincirlikuyu Etiler arası 15 dakikalık 100 TL tutarında yolculuk için sipay taksi yönetim tarafından hesabımdan 659,70 TL çekilmiş. Tutar bu şikayetteki ile kuruşu kuruşuna aynı, sistematik bir suç işleniyor. Benim de şikayetim sitede mevcut, lütfen acilen tutarı kartlarımıza iade ediniz.

Pinar

Aynı şekilde 3 arkadaşım mağdur. Sipay taksi bir dönüş sağlamalı @sipay

Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Sipay Taksi Yönetim Kartımdan Fazla Para Çekti

Rabia sonuçtan çok memnun

Taksiden Fahiş Ücret Ve Haksız Radar Cezası Talebi

Rabia
26 Ağustos 15:42
"Çağrı merkezi ile görüşme sonrasında, şikayetim 1 saat içinde, haksız kesilen ücretin iade edilmesi ile çözüme ulaştı. Şikayetimi değerlendirip kısa sürede sonuçlandıran tüm ekibe çok teşekkür ediyorum. Not: Taksiye binerken gurbetçi tarifesi uygulanacağını hissetmiştim ama bu kadarı da biraz insafsızlıktı. İlginiz ve desteğiniz için tekrar çok teşekkür eder, iyi günler dilerim. Selamlar, Rabia"