Sinop Orman Kampı Mağduriyeti!

Sinop Orman Kampı Mağduriyeti!
15 Ağustos 2024 11:19

Kamp alanı; Yamaç şeklinde bir yere gelişi güzel kurulmuş
elektrik çok uzakta. Banyo ve WC'ler temizdi. Plaj diye bir şey yok 2 metre genişliğinde küçük çakıl taşı gibi insanın ayaklarını acıtıyor. Ayrıca çok pis. Kamelyada kalanlar 1. Sınıf sezonluk gelenler 2. Sınıf çadır kuranlar 3. Sınıf insanmış gibi muamele görüyorsun.
Onlar araçlarıyla girip eşyalarını taşıyabiliyor.
Çadır kampı yapanlar 100 metre dik yamaçtan taşıyor eşyalarını.
Bizde aracımızı sokmak istedik personeller üzerimize yürüdü.
Hatta biri dedi ki “yabancı olduğun iki gün gelip kaldığın yerde çok sesini çıkarma”
Hiç birine hakkımı helal etmiyorum.
Tüm personeller saygısız ve laubali davranıyor.

Bungalow ve sezonluk kampçıların araçlarının içeriye alındığına dair kanıt fotoğrafta paylaşılmıştır.

Rafet
Rafet

Merhabalar, İsterseniz olayın doğru kısmını ben kamera kayıtlarımızdaki teyitler ile açıklamasını yapayım. Kalmış olduğunuz sürede arkadaşlarımız size her türlü imkanı fazla fazla sağlamış araç park konusunda bile inisiyatif kullanmışlar ve yardımcı olmuşlardır sizlere. Her işletmenin kuralları olduğu gibi bizlerinde Aile ortamına zarar gelmemesi için kurallarımız var sizlerde bunları çiğnemek isterseniz ve üzerine "Ben kırar geçerim kardeşim faturasını gönderin öderim ben" "Hasta için kullanılan ambulans yolunu kapatırım" diye bu tarz cümleler kurmaya devam ederseniz Personelimiz haklı olarak sizleri tesis dışına çıkartma hakları var. (Çadır alanına araçların giriş saatleri belli zamanlarda olur) Unutmayın burası Ailelere mahsus bir yer sizler kamp yapmadan önce size kalacağınız yer gösterilir, tesisin imkanları anlatılır, ücret söylenir sizde bunu kabul ederseniz kalırsınız. Siz kendinizi sınıflandırmış olabilirsiniz ama bizim tesis olarak böyle bir düşüncemiz asla olmadı. Teşekkür eder iyi günler dileriz.

Rahime sonuçtan hiç memnun değil

Papuli_bungolow54 (Instagram) Kötü Bir Bungalov Tatili

21 Haziran 2024 01:14

Murat Reis Çamlık Camping - Plaj 'da Yaşanan Eziyet

21 Haziran 2024 22:16
Belkıs sonuçtan hiç memnun değil

03 Eylül 2024 22:47
Murat Reis Çamlık Camping - Plaj Yetersiz Hizmet Ve Kötü Şartlar