İlhan sonuçtan hiç memnun değil

11 Şubat 2024 22:02

Sinerji bilgisayardan 31 ocakta aldığım toplama bilgisayarda ekran kartı sürekli algılanma problemi yaşıyor.

Kargo teslim edildikten hemen sonra ekran kartını takmadan bilgisayarı açtığımda problemsiz çalışıyordu, ancak ekran kartını takınca çalışmıyordu. Bununla ilgili desteğinizi aradım. Birkaç saat ve deneme sonunda problem düzeldi. 12 gün problemsiz kullandım.

Ancak bugün oyun sırasında aniden ekran karardı ve fanlar son ses çalışmaya başladı. Bilgisayarı yeniden başlatıp 5 dakika daha kullandım ve yeniden aynı problem oldu. Bu sefer bilgisayarı yeniden başlattığımda ekran kartını görmemeye başladı. Çıkarıp taktım, sürücü ve Bios güncellemelerini yaptım ancak problem devam ediyor.

Bu sebeple almamın üzerinden 14 gün geçmeyen hatalı ürünün para iadesini talep ediyorum.

Sipariş numaram S282258843

12 Şubat 2024 12:31

Sistem bana teslim edildiğinde ekran kartının kutusundan çıkan (2 tane 8 pini 12 pine çeviren) kablo değil de farklı bir kablo üzerinden PSU-ekran kartı bağlanmıştı. (PSU ile birlikte gelen kablo olduğunu düşünüyorum.) PSU'dan ara ara sesler geliyordu. Ekran kartını çıkarttığım sırada 12 pinli sokette bir ısı vardı (ama aşırı değil) Yani problemin PSU veya ekran kartından (veya ikisi birden) kaynaklandığını düşünüyorum. Bunların test edilip mümkünse değiştirilmesini rica ediyorum.

13 Şubat 2024 10:06 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Öncelikle yaşadığınız sorundan ötürü üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Sorununuzla alakalı teknik destek birimimizle iletişime geçebilirsiniz. Ekte belirttiğimiz yeni bir üyelik oluşturarak talep oluşturduğunuzda size yardımcı olacağız. İyi günler dileriz.

13 Şubat 2024 10:26
Sinerji Bilgisayar Sinerji Bozuk Ekran Kartı Ve Sistem

İletişime geçtim ve ürünü taraflarına yollamamı, inceleme yapılacağını, ardından düzeltme veya ücretsiz değişim yapacaklarını söylediler. Ürünü Altunizade mağazasına aşağıdaki şekilde teslim ettim ve kutuya koymadan önce, sonra fotoğraflarını çekerek taraflarına gönderdim. Şu anda yanıt bekliyorum. Teşekkürler.

15 Şubat 2024 15:36

12 gün önce aldığım cihazımın RAM'lerinde problem olduğunu, 21 iş günü içinde döneceklerini söylediler. 70 bin lira verdiğim yepyeni cihazı kullanabilmem için 1 ay RAM beklemem gerekiyor. Sattığınız hatalı ürünü hızlıca yenisiyle değiştirmeniz daha mantıklı olmaz mı? Altı üstü RAM (Eğer sıkıntı gerçekten sadece RAM ise) Teşekkürler.

21 Şubat 2024 20:01

Bugün yetkili servisi aradığımda ürünün ellerine daha yeni ulaştığını, bu sebeple 21 gün daha bekleyeceğimi, yoğunluk olduğunu söylediler. Ben ürünü size 7 gün önce yolladım. Onların size dönüp sistemin çalışır hale gelmesiyle süreç 40 günü bulacak. Ben bunu kesinlikle kabul etmiyorum. Sıfır diye sattığınız ve test ettiğinizi söylediğiniz ürün 10 gün sonra arızalandığından dolayı ben 40 gün parasını verdiğim ürünü kullanamıyorum. Lütfen bir an önce RAM leri sıfırıyla değiştirin veya sistemin para iadesini yapın.

Alihan sonuçtan hiç memnun değil

Sinerji Bilgisayar Çok Kötü Destek Ve Yanlış Bilgilendirme

03 Temmuz 2024 20:31
Sinerji Bilgisayar Çok Kötü Destek Ve Yanlış Bilgilendirme
Velihan sonuçtan hiç memnun değil

Sinerji Bilgisayar Arızalı Ürün, Yetersiz Çözüm ve Olumsuz Müşteri Hizmetleriyle Mağduriyet

05 Eylül 2025 10:22
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2024 17:37

28 Mart 2024 12:29