Alihan sonuçtan hiç memnun değil

Sinerji Bilgisayar Çok Kötü Destek Ve Yanlış Bilgilendirme

Sinerji Bilgisayar Çok Kötü Destek Ve Yanlış Bilgilendirme
03 Temmuz 2024 20:31

Sinerji'den ikinci kez yüksek seviye bilgisayar topluyorum. Bir önceki topladığımda ürünlerden biri bozuk çıktığından dolayı beni 2 ay boyunca bilgisayarın parçalarını teker teker garantiye gönderttiler ve garantiden bir tanesi bozuk çıkana kadar uğraştırmaya devam ettiler. Bozuk olan parça çıktıktan sonra değiştirdiler. Bu yüzden arada sırada olabilen arızalı bir ürün vakası olduğunu düşünüp üzerine çok düşmedim lakin bu deneyim sırasında beni sürekli uğraştırdılar ve düzgünce bana yardım etmediler, her şeyi kendi başıma bulup uğraşmak zorunda kaldım.

İkinci bilgisayarımı 3 ay önce toplattım. Topladıkları bu bilgisayarın ekran kartı bozuk geldi, aradım ve garantiye göndermem gerektiğini söylediler, gönderdim. Ekran kartının arızalı olmadığı söylenerek geri gönderildi. Ekran kartı arızalıydı ve kontrol edilmemişti. Bu durumu Sinerji desteğe iletmeme rağmen günde sadece 1 kere cevap verdiklerinden dolayı günler boyunca oyaladılar. Artık bir yere kadar diye düşündüğüm için kendileriyle telefonla görüştüm ve garantiye tekrar göndermemi istediler ve not olarak "daha dikkatli kontrol edin" yazmamı istediler. Bu şekilde yaptım ve gönderdim, iade/değişim belgesi gönderildi. Geri ve ben de iadenin detaylarını sormak için desteğe başvurdum lakin başvurmaz olaydım. Kendilerine iadeyi taksit şeklinde mi yapacaklarını yoksa tam ücretin mi yollanacağını soruyorum, bana "Direkt olarak para iadesi yapılacaktır." diye dönüldü. Bir destek ekibinin yazım yanlışıyla ve laf arasında konuşurmuşçasına benimle konuştuğundan dolayı emin olamadım ve telefon ile kendileriyle görüştüm ve ücret iadesinin direkt olarak gönderileceğini söylediler, iade işlemi başlatıldı ve kendileri taksit taksit para iadesi yapıyorlar.

Bu nasıl bir işletme? 2 kere kendilerinden yüksek seviye bilgisayar topluyorum ve ikisi de bozuk çıkıyor. İlk aldığımda 2 ay boyunca satın aldığım bilgisayarı kullanamadım. İkinci aldığım bilgisayarda ise aldığım bilgisayarı 3 aydır kullanamıyorum ve hala daha problemim hiçbir şekilde ciddiye alınmıyor. Destek ekipleri arkadaşıyla konuşurmuş gibi konuşuyorlar. Aradığımda bana söylenen şey yaptıkları şeyleri tutmuyor. Böyle bir işletmenin yönetildiğinden şüpheliyim. Herhangi kimse ne yapıldığını bilmiyor ve yanlış bilgiler veriyorlar ve benim onlardan 21408,02 TL'ye satın aldığım ekran kartı internette ve kendi sitelerinde 24 bin liraya satılıyor. 3 ay hem bilgisayarımı kullanamıyorum hem enflasyon yüzünden 3 bin lira zarardayım. Yazık.

25 Kasım 2024 08:56 (Şikayetten 4 ay sonra)

Merhaba Sevgili Kullanıcımız, Talebinizle ilgili detaylı bilgilendirmeyi e-posta adresinize ilettik. Size yardımcı olmaktan her zaman memnuniyet duyarız. Sevgilerimizle, Sinerji Kullanıcı Deneyim Ekibi

30 Kasım 2023 00:35
Sinerji Bilgisayar Ekran Kartı Para İade Sorunum
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2024 11:52

11 Temmuz 2023 14:27
Berke sonuçtan çok memnun

18 Mart 2025 12:39
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Sinerji Bilgisayar'da İade Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

24 Mart 2025 17:47