02 Haziran 2024 21:42

Batman simge mobilya Bellona bayiinden 19.03.2024 tarihinde almış olduğumuz yatak odası takımından makyaj masası ve makyaj aynası kurulumu yapılırken makyaj aynasının duvara monte edildiği eğer makyaj masasına monte edilirse ekstra ücret alınacağı söylendi. Bu usulsüz istenen parayı aynanın masaya monte edilmesi karşılığı vermiş bulunmaktayım. Biz bunu beğendiğimizde masa ile ayna birbirine bağlı ve monte olmuş şekilde beğenip almıştık. Bu usulsüz alınan paranın talep edilmemesi ve vatandaşa mağduriyet yaşanılmaması gerektiğini söylüyorum. Görselde mağazada beğendiğimiz fotoğraftada belli oluyor zaten duvara monte edilmemiş olması ki bize herhangi bir söylemleri de olmadı bize

Batman
Batman

Ürün montaj kılavuzunda ve tanıtım videolarında ayna vb. Gibi ürünlerin duvara montajı istenmektedir. Herhangi bir doğal afet ve insan müdahalesinde kullanıcının zarar görmemesi için duvara monte istenmektedir. Mağaza olarak müşteri memnuniyeti açısından ekstra bir maliyet olduğundan bunu müşterilerimize yansıtmaktayız.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

30 Ağustos 2023 20:16

Bellona Valencia Makyaj Aynası