22 Aralık 2024 22:301.321

Simfer marka fırınımın düğmeleri bozuldu, dönmüyorlar. Sanırım ısıdan dolayı plastik oldukları için erime yaptı. Ben de hiçbir yerde bulamıyorum. Firmanın yedek parça alabileceğim bir yeri var mıdır? Firma nerede satıldığı konusunda yardımcı olabilir mi?
Acil

3 Ocak 2025 16:32

Ben size ankastre fırınım in düğmeleri ve lastiği için şikayette bulundum dönüş sağlandı fakat tek bir düğme geldi diğerleri daha neden gelmedi mağdurum fırınımı kullanamıyorum 1 buçuk aydır bir an önce yardımcı olursanız çok sevinirim Ve ankastre min ışığı yanmıyor Lambasını da lütfen çözüm bulun

Sizden dönüş sağlamanız bekliyorum

23 Aralık 2024 08:06 (Şikayetten 9 saat sonra)

Sayın K., Şikayetiniz tarafımıza ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için öncelikle teşekkür eder; memnuniyetiniz sağlanana kadar yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. Ürün ve Hizmetlerimizle İlgili Olumlu/Olumsuz geri bildirimlerinizi, bizlere iletmeniz halinde sizlere hizmet etmekten mutluluk duyacağız. İyi Günler Dileğimizle,

Simfer Fırın Düğmesindeki Erime Ve Boşa Dönme

15 Temmuz 2024 00:211.153

"Kısa sürede irtibata geçip fırının düğmelerini ücretsiz değiştirdiler. Memnun kaldık. Teşekkürler..."

Simfer Fırın Düğmeleri Eridi, Yedek Parça Bulamıyorum

22 Temmuz 2025 17:03899

"Sorunum giderildi teşekkür ederim."

Simfer Fırın Düğmeleri Eridi, Yedek Parça Bulamıyorum

Tümünü Gör