23 Temmuz 2023 13:431.791
Mahmut'un Teşekkür Mesajı
Servis hemen geldi ürünü inceleyerek sorunun havalandırma fan motorundan kaynaklı olduğunu görerek tadilat duyulan parçaları değiştirip gereğiniz sağladı. İlgi ve alakaları beni çok memnun etti Simfer ve ailesine çok teşekkür ediyorum

Simfer ankastre fırın kullanmaktayım, aşırı ısıdan kaynaklı dijital ekran kullanılmaz duruma geldi. Nasıl böyle bir dizayn yapılır anlamış değilim. AR-GE ekibi galiba test aşamasını tam olarak yapmıyor çok pişmanım 2 yıl olmadı 2. Defa aynı sorunla karşılaştık. Mahmut y** ismim 549572**.

24 Temmuz 2023 15:44 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Y., Şikayetiniz tarafımıza ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için öncelikle teşekkür eder; memnuniyetiniz sağlanana kadar yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. Ürün ve Hizmetlerimizle İlgili Olumlu/Olumsuz geri bildirimlerinizi bizlere iletmeniz halinde sizlere hizmet etmekten mutluluk duyacağız. İyi Günler Dileğimizle,

Mahmut
26 Temmuz 2023 13:32

Simfer Aşırı Isınma Ve Çalışmama Problemi

12 Eylül 2023 22:271.954

Migros mağazasından Simfer marka ankastre fırın aldık ilk iki pişirmede ken...

Tümünü Gör
Simfer Mini Fırın Sorunu