Reşat sonuçtan hiç memnun değil

30 Temmuz 2024 11:29

Profilo Simfer klima sıfır aldım, arızalı çıktı. Profilo'dan sıfır klima aldım, ekip gelip kurulumunu yaptı. Denemediler, çalışıp çalışmadığını kontrol etmediler. Elektrikçi gelip bağlayacak dediler. Elektrikçi geldi, bağladı ama klima çalışmıyor, E4 arızası veriyor. 1 saat sonra bağlayan ekibi aradım, beni arama şikayet kaydı oluşturup gelip baksınlar dediler. Şikayet kaydı için arıyorum, 3-4 gün sonra gelip bakarlar diyorlar. Ben 3 gün klimanın gelmesini bekledim, 8 gün boyunca da kurulum için bekledim. Şimdi de arızasını gidermeleri için bekleyeceğim, yani iki hafta oldu hala klimaya kavuşamadım. İade etmek istiyorum. Kurulum yapıldı, iade edemezsin deniliyor. Yani klima ne çalışıyor ne de iade ediliyor. Profilo'dan klima alma, hele ki Simfer klimaysa iki kere düşün.

31 Temmuz 2024 19:19

İki haftayı geçti Simfer klima aldım hala kullanamıyorum 15 gün gelmesi ve montajı bekledim simdi kaç gündür sıfır ürünün arızalı çıkmasından dolayı servisin gelip bakmasını bekliyorum. Dalga geçer gibi mesaj atıyorlar filan gün saatte geleceğiz diye planını erteliyorsun sonra gelmiyorlar Simfer'in servisi de Rezalet...

Ek
30 Temmuz 2024 15:56 (Şikayetten 4 saat sonra)

Sayın Çakmak, Şikayetiniz tarafımıza ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için öncelikle teşekkür eder; memnuniyetiniz sağlanana kadar yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. İyi Günler Dileğimizle,

30 Temmuz 2024 16:24

Umarım öyle olur çünkü ilk defa bu markayı denedim ve şu an hiç memnun değilim 15 gündür klima almama rağmen evimde sıcaklardan oturamıyorum çünkü gelmesi bir dert geldikten sonra arızalı çıkması başka bir dert

31 Temmuz 2024 19:02
Profilo'dan Sıfır Simfer Klima Aldım Arızalı Simfer Pişmanlıktır

Gün içinde mesaj atıyorlar su gün geleceğiz diye bütün gün bekliyorsunuz işinizi gücünüzü bırakıp sonra ne gelen var ne giden ben bu kadar rezil bir marka daha görmedim Simfer

12 Ağustos 2024 12:15

Gelen giden yok lanet olsun

Yeni Alınan Klimada Soğutma Ve Nem Sorunu, Servisten Çözüm Yok

Timur
18 Ağustos 02:17
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Simfer Klima Montajı Yapılamadı, Mağduriyet Yaşadım

Halil
17 Ağustos 13:18
Hakan sonucu yetersiz buldu

Kurulum Ücreti İadesi Sürekli Oyalama İle Geciktiriliyor

Hakan
20 Ekim 09:20
kurulum-ucreti-iadesi-surekli-oyalama-ile-geciktiriliyor-1.jpg
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Simfer Klimam Su Akıtıyor Servis Randevuları Sürekli Aksıyor

Hüseyin