Serkan sonuçtan memnun

Şımart Teknoloji Şımart Katya Robot Süpürge Düzgün Çalışmıyor

07 Mart 2023 20:09

Şımart katya robot süpürge düzgün çalışmıyor.
Ürün ile ilgili iki defa telefonda canlı görüşme yaptık, defalarcada yazılı şekilde sorun çözmek için şikayette bulundum. Verilen cevaplar ürünün sorunlarını gidermedi.
Merak ettiğim bir şey var, acaba ürünü ArGe aşamasında nasıl test ettiler. Robot süpürge yazılım konusunda tam bir fiyasko. Haritasını koruyamıyor, en ufak bir sebep bile kayıtlı haritayı tekrar kullanmayı engelliyor. Benim beklentim süpürge bir yere takılmasın engelleri aşsın değildi. Ama böyle bir sorun olabileceği kimsenin aklına gelmez.
Süpürgeyi almaya karar verirseniz bilmeniz gereken şu ki; sürekli yeni haritalama yapmak zorunda kalacaksınız. Ya da evinizde süpürgenin sorun yaşamaması için çok az eşya bulunduracaksınız.
Şunun için üzüldüğümü belirtmeliyim, ben yabancı bir marka almak üzereydim fakat bir kere güvenmek istedim, ama hüsrana uğradım. Bir ümidim var hala, umarım markanın yetkilileri sorunları gidermek üzere aksiyon alırlar, aksi halde çok yazık olacak.

Serkan
18 Nisan 2023 15:54

Şımart katya süpürge ile ilgili şikayetlerim hakkında firma tarafından yoğun bir ilgiye maruz kalmış olmak, yerli firma olması açısısından oldukça sevindirici bir durum. Okdukça nazik ve çözüm odaklı olunmuş olması, bazı sorunların kullanıcı hatası olabilirliği söz konusu olsa bile sabırla yaklaşılması çok pozitif. En son ki görüşmemizin ardından alınan tedbir ve aksiyonlar karşılığında, ben Şımart katya hakkında ileriye dönük olarak oldukça umutlu olduğumu belirtmeliyim. Teknoloji üretimi pazarında yabancı markalar ile rekabet edebilmenin ve memnuniyet sağlamanın ne kadar zor olduğunun farkındayım. Benimle diyalog içerisine giren ve nezaketiyle sorunları sabırla dinleyen, çalışan personele ve firma yetkililerine teşekkür ediyor, bu zor mücadelelerinde başarılı olamaların diliyorum.

17 Ağustos 2023 17:30 (Şikayetten 5 ay sonra)

Merhabalar, güzel düşünce ve temennileriniz için teşekkür ederiz. İyi günler dileriz.

Şımart Katya T Robot Süpürge Sorunu

14 Aralık 00:22
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Tekrarlayan Arızalar Ve Yüksek Tamir Ücretleri Nedeniyle Mağduriyet

14 Kasım 18:00