Silverline Fırın Arızası, Servis Yetersizliği

04 Aralık 2023 21:49

Silverline fırınım alt pişirme yapmıyordu, servis geldi alt rezidans değişti (Daha önce de üst rezidansta değişmişti). Denedim aynı sorun devam ediyor. Tekrar geldiler fırını götürdüler, getirdiklerinde tekrar denedim aynı sorun hala devam ediyor. Egem teknik servisi arıyorum telefonlarımı meşgule atıyor mesajlaşıyoruz! Teknik arıza yokmuş kontrol etmişler. Ama fırın hala alt pişirme yapmıyor.

Hem bilgisizlikleri hem de üslup ve tavırlarıyla bu insanlardan yıldım! Daha önce de ocakla ilgi tespit edip tamir edemedikleri bir sıkıntı olmuştu. Beni aylarca mağdur edip beklettiler! Borcam'da pişirdiğim için pişmiyormuş! Sanki ilk defa yemek yapıyorum. Yahu ben hep Borcam'da pişiririm hiç böyle sorun yaşamıyordum!

Ayrıca müşteri hizmetleri "U**"adındaki beyde dişlerini sıka sıka üslüpsuzca konuşuyor. Görselleri paylaşıyorum. Acilen mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum.

Kübra
Kübra
09 Aralık 2023 20:48

Hala dönüş yapılmadı?

Derya sonuçtan hiç memnun değil

Silverline Ankastre Set ile Bitmeyen Sorunlar ve Müşteri Hizmetleri Fiyaskosu

08 Ekim 2024 17:04
Silverline Ankastre Set ile Bitmeyen Sorunlar ve Müşteri Hizmetleri Fiyaskosu

25 Ağustos 2023 15:26
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

12 Eylül 2023 16:05
Rabia sonuçtan memnun

05 Temmuz 2023 11:05
"Lamba değişimi yapıldı aynı sorunla tekrar karşılaşırsak ürünü alıp kontrole götüreceklerini söylediler ilgileri için için teşekkür ederim"

Silverline Kategorileri