Nur sonuçtan hiç memnun değil

Moi Sihir Dükkanı İade Şikayet

25 Mart 2024 14:16

Ürünü internet üzerinden satın aldım. Elime ulaştıktan sonra beğenmeyip iade etmek istedim ancak bir süre kendilerine ulaşamadım. Cumartesi günü WhatsApp numaraları üzerinden iletişime geçtim (bu arada 444'lü ve 0534'lü numaralara her zaman aynı kişi cevap veriyor. Müşteri hizmetlerini tek başına yürütmeye çalışan bir kişi). Bana pazartesi günü tekrar aramamı söyledi. Pazartesi günü tekrar görüştüğümüzde, iade işlemi için yöneticilerine 'bilgi' vermesi gerektiğini, genellikle 2-3 gün içinde yöneticilerinden yanıt aldığını, iade için ayrı bir kod verilmediğini ve gönderim ücretinin bana ait olduğunu belirtti. Daha önce böyle bir durumla karşılaşmadığımı, iade işleminin neye göre kabul edileceğini, benden herhangi bir fotoğraf ya da belge talep edilmediğini ve 14 gün içinde iade hakkım olduğunu belirttiğimde 'sistemimiz bu şekilde işliyor' şeklinde bir yanıt aldım. Çarşamba gününe kadar geri dönüş alamayınca, kendilerini Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'na (BTK) şikayet edeceğimi söyledim. Bunun üzerine birden iade için ürünü gönderebileceğimi belirttiler. MOİ'deki 'Wizarding World by Sihir Dükkanı' şubesine iade için gittiğimde orada çalışan C** Bey, başlangıçta iade alamayacaklarını söyledi. Yaşadığım bu olumsuz süreci anlattığımda 'çok gerginsiniz, gerginliğinizi bana yansıtıyorsunuz' şeklinde ciddiye almayan ve laubali bir tavırla karşılık verdi. Elbette sinirli ve gerginim; Ramazan ayında işlerimin arasında bu sorunlarla uğraşıyorum ve çok basit bir iade işlemini bile çözemeyen, müşteriyi mağdur eden, lisanslı ürünler satan bu mağazadaki personelin tavırları nedeniyle geriliyorum. Ayrıca, bu durumu anlatırken azar işitiyorum. Kısacası, pişman olmak istiyorsanız bu mağazadan alışveriş yapabilirsiniz.

profile profile

21 Ocak 2024 23:09
Sihir Dükkanı Ürün İade Ücreti Yapmıyor
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Sihir Dükkanı 3 Ay Süren Değişim

10 Ağustos 2024 01:53

Sipariş Bilgilendirmesi Ve İletişim Eksikliği Nedeniyle Mağduriyet Yaşıyorum

06 Ağustos 2025 11:33
siparis-bilgilendirmesi-ve-iletisim-eksikligi-nedeniyle-magduriyet-yasiyorum-1.jpg

05 Aralık 2023 12:24
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Partiden.com Sitesinde Çok Çirkin Bir Üslupla Karşılaştım

17 Ekim 2023 15:31