Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Sihir Dükkanı 3 Ay Süren Değişim

10 Ağustos 2024 01:53

Sihir Dükkanı Bursa Downtown şubesinden 22 Şubat'ta bir ürün aldık. Aldığımız ürün küçük geldiği için 14 gün içinde değişim yapmak istedik. Ancak ellerinde ürün olmadığı için yeni ürün sipariş edeceklerini ve değişim süresi geçse de ürün geldiğinde bizi arayıp ürün değişimi yapacaklarını söylediler. Bu arada 3 ay boyunca hiç aranmadık. Telefonla ulaşmaya çalıştığımızda mağazaya ulaşmak imkansızdı.

Uzun süren uğraşlar sonucunda Ankara Hoşdere mağazasına ulaştım ve ürünün "büyük ihtimalle" mağazada olduğunu, o yüzden değişim tarihi geçse dahi değiştirmekte bir sorun yaşamayacağımı belirttiler. Ancak farklı bir şehirde olduğumuz için olaydan 2 ay sonra gittiğimizde Haziran'da gelseydik değiştirebileceklerini ancak şu an değiştiremeyeceklerini söylediler. Bize hiç geri dönüş yapmadıkları halde bununla ilgili hiçbir aksiyon almadıklarını belirttiğimde suçu bir önceki mağaza müdürüne attılar.

Başta firmanın kendi sorumsuzluğuyla başlayan süreçte hata telafi etmek gibi bir niyetleri olmaması ve suçu başka çalışanlara atmaları da ayrıca ne kadar profesyonel olduklarını gösteriyor. Oradaki mağaza müdürü hanımefendi "Bunu ne yapacağım ben, imkansız, bana olmaz. Hediye edeceğim birine" dediğimde "harika bir hediye olur" diye cevap vermeyi de ihmal etmedi.

Ürünün iadesi artık çok önemli değil ama bu profesyonellikten uzak tavırlarını duyurmak için elimden geleni yapacağım. İade süresi geçmiş bir ürünü değiştireceklerine dair söz verip, kendilerince değişim için subjektif bir süre koymaları apayrı bir olay. Zaten "Ne kadar süre geçerse geçsin, değiştireceğiz" demek yerine, sizin için süreci 3 ay 5 ay, artık her ne kadarsa, uzatırız ancak bu süreden sonra sorun yaşayabilirsiniz gibi bir bilgilendirme yapsalardı kendilerine hak verebilirdim. Ancak üstlerine düşen ve söz verdikleri hiçbir şeyi yapmayıp (bize geri dönüş sağlamaları gerekirken aramamaları gibi) üstüne "Ama siz geç getirdiniz. 4 ay neyse de 6 ay çok uzun bir süre değişim için..." demeleri... Bilemiyorum.

Hukuki olarak da varsa bir hakkımız, bunun peşinde olacağım. Kısaca bu mağazayı daha profesyonel olmaya davet ediyorum. Eğer bazı kurallar varsa değişimde kafanıza göre eğip bükemezsiniz o kuralları. Ya başta hiç yapmayın ya da keyfinize, kişiye, çalışanın öznel kurallarına göre belirlemeyin bir şeyleri.

Sihir Dükkanı Şikayetçiyim

28 Temmuz 19:29
Nur sonuçtan hiç memnun değil

Moi Sihir Dükkanı İade Şikayet

25 Mart 2024 14:16

21 Ocak 2024 23:09
Sihir Dükkanı Ürün İade Ücreti Yapmıyor
Çağla sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Kampanya Ve Mağaza Deneyimi

16 Kasım 2024 16:31