Tramer Sonucunun Uzun Zamandır Belli Olmaması

3.11.2023 tarihinde 31 v 6169 plakalı aracımla seyir halindeyken sağ arka kapı kısmından bana bir aracın çarpması sonucu trafik kazası geçirdim. Aracım hasarlı şekilde 11 gündür bekliyorum ama hala Tramer belli olmadı mutabakatsızlık diye bir şey çıkıyor SBM sitesinde. Bölünmüş yolda olduğum halde kazanın net bir şekilde kusurun kimde olduğu belli olduğu halde kış aylarına girdiğimiz şu günlerde küçük çocuğum var mağdur durumda bekliyoruz. Bu sigorta şirketleri neden mutabakata varmıyor amaçları ne anlamıyorum. Lütfen gereğinin yapılmasını arz ediyorum.

17 Kasım 2023 09:56 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın İlgili, Yaşamış olduğunuz soruna yönelik itirazınızın incelenebilmesi adına talebinizi iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi

Merhabalar öncelikle geçirdiğiniz kazadan dolayı çok geçmiş olsun. Ben hasar danışmanıyım sorununuz hâlâ çözülmedi ise yardımcı olabilirim.

Hatalı Tramer İşlenmiş Silmiyorsunuz

Ekim 2023 ayında kaza yaptım. Haklı olduğum halde %100 kusurlu görüldüm. Düğün zamanım olduğu için üstüne gitmedim ve ar...

1 Yorum

Sigorta Bilgi Ve Gözetim Merkezi Tramerime Fazladan Bedel Yansıtılması

01.04.2022 tarihinde 67***37 plakalı aracıma park halindeyken Türk Nippon şirketinden sigortalı 22A***15 plakalı araç ar...

Sigorta Bilgi Ve Gözetim Merkezi Tramerime Fazladan Bedel Yansıtılması

Sigorta Bilgi Ve Gözetim Merkezi Kusur Oran Yanlışlığı

Sigorta Bilgi VeGözetim Merkezi Kusur Oran Yanlışlığı

İbrahim
Sigorta Bilgi Ve Gözetim Merkezi Ve Ray Sigorta'nın Suçsuz Olduğum Kazada %100 Kusur Vermesi

Sigorta Bilgi VeGözetim Merkezi Ve Ray Sigorta'nın Suçsuz Olduğum Kazada %100 Kusur Vermesi

Sezer
Sigorta Bilgi Ve Gözetim Merkezi Kararına İtirazım Var!

Sigorta Bilgi VeGözetim Merkezi Kararına İtirazım Var!

Erhan

Öne ÇıkanKonular