12 Mart 2024 16:01

23.02.2024 tarihinde 3 aracın karıştığı trafik kazasına karıştım, cadde üzerinde giderken sokaktan çıkan bir araç arabamı sağ arkadan biçti ve arabam pert durumda. SBM de sorgulama yaptığımda dosya durumu sırasıyla;
-Mutabakatsızlık, komisyon değerlendirme ve şirketler arası mutabakat olarak güncellendi ve kusur oranı kazaya sebebiyet veren bir araca %100 olarak belirlendi. Yasada açık bir şekilde komisyon kararına itiraz sadece mahkeme yoluyla olabilir deniyor. Ama ne hikmetse dosya durumu 08.03.2024 tarihi gece saat 02:03 de Mutabakattan tekrar Mutabakatsızlık olarak değişti ve tekrar komisyon değerlendirmesi olarak güncellendi. Günlerim telefonda geçiyor hiçbir şekilde muhatap bulamıyorum.
18 gün oldu hala sonuç yok. Bir dosyayı komisyon nasıl 2 kere değerlendirir. Ortalama 3 -4 günde çıkan kusur oranı nasıl olur da 18. Gün itibariyle hala açıklanmamıştır. Dosya durumuna ilişkin ekran görüntüleri ekte olup, tamamıyla mağdur olduğum bu kazada usulsüz ve adaletsiz bir karar verilmesi durumunda adalet yoluyla tüm ilgililerden hakkımı arayacağım.

SBM Kaza İhbar No: 172094914742975690

13 Mart 2024 09:37 (Şikayetten 17 saat sonra)

Sayın İlgili, Yaşamış olduğunuz soruna yönelik itirazınızın incelenebilmesi adına talebinizi iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2023 23:12
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi Trafik Kazasında Haksiz Yere Suçlu Bulundum

19 Temmuz 2023 21:15