Siemens Müşteri Hizmetleri Şikayet

30 Eylül 2023 12:28

Siemens'ten aldığım çamaşır makinesini defolu ürün olarak yolladılar. Daha sonrasında ürünü kabul etmediğimi ve değiştirme talebinde bulundum, gelen servis Siemens aktardı durumu, ve sonrasında müşteri yetkilisini aradım başka ürünle değişim yapabileceklerini söylediler, ürün karşılaştırması istedim, talebi yetkiliye bildirdiler yalnız bu sorun için sürekli Siemens'i arıyorum ve günlerdir beni yetkili kişinin bana döneceğini söyleyip bekletiyorlar. Defolu bir çamaşır makinesi evimin ortasında ve günlerdir biriken çamaşırlar cabası, verdiğim 26.5000 TL ürünün müşteri temsili yok. Herkes işini başkasının üstüne atıyor ve bu yüzden kimse durumu düzeltemiyor. Yetkili kişiye iletiyorlar ama yetkili kişiye ulaştıramıyorlar. Böyle bir hizmet anlayışı Siemens'e hiç yakışmadı.

18 Ekim 2023 10:36

Hayat kalitemi yükseltmek için aldığım ürün benim 20 gündür kabusum oldu, Müşteri hizmetlerinin hizmetsizlik anlayışı ve. Operasyonel bölümden yetkiliden yetkiliye aktarılıp hala çamaşır makinesinden haber olmayışı, ki servis 5 Ekim de 7 gün içerisinde teslim edileceğini de taahhüt etmişken. 26 Eylülde aldığım çamaşır makinesini defolu yollamış sonrasında değişimi için hala 18 Ekim'e kadar net bir konuşma gerçekleştirememiş, yeni çamaşır makinesinin buhar olup uçması kimin sorumluluğu altında? Bir insanın sinirlerini bu kadar yıpratmaya ne hakkınız var, acilen bugün kartıma iade istiyorum, ki işini saygı ile yapanlardan alışveriş yapayım, en fazla 1 gün içerisinde çamaşır makinesini verebilirler. Yetkili olmadan ürün satıyorsunuz, çözüm yok, hizmet yok. Yıldırma politikası güdüyorsunuz. Yazıklar olsun günlerdir beni laf ebeliği ile oyalayıp, beni benim paramla sinirlerimi yıprattınız.

Ek
16 Ekim 2023 17:11

Ürün defolu olarak teslim edildi (27/09/2023) sonrasında muadili başka bir ürünle Siemens değiştirmek istedi, okeylendi. 5 Ekim de bana mesaj yolladılar ürünü 7 gün için de teslim edebileceklerine dair, 14 Ekim için taahhüt verildi lakin 14 ekimde aradılar ve bir şekilde oyalama ve kendilerini yalanlayarak günü kapattılar. Bugün 16 Ekim, hala çamaşır makinesinden haber yok ve yetkiliden yetkiliye durum aktarılıyor ama çözüm yok. Siemens değerli müşterilerine hizmet etme anlayışı ve çözüm bulup uygulama anlayası global bir firmanın birimlerinden bir haber olup, sattığı ürünü defolu yollayıp sonra müşterisini 15 gün yetersiz hizmet anlayışıyla mağdur etmesinin, A'DAN Z'YE operasyonel bütün birimlerini gözden geçirmesinin cevabı olarak bana bunların kötü bir tesadüf olduğunu dile getiren müşteri hizmetlerinden şikayetçiyim.

14 Ekim 2023 11:13

Çamaşır makinesi aldım, 27.000 TL civarında, ürün önce defolu geldi, bende değiştirmek istedim, ellerinde olmadığını başka ürünle değiştirmek istediklerini ifade ettiler lakin bu süreci yöneten biri yoktu, ayın 14 nde ürününün bana ulaşması gerekiyor lakin bu sabah hala depodan çıkmadığını ifade ettiler ve bunun bir kötü bir tesadüf olduğunu dile getiriyorlar. Müşteri ilişkileri orada ne yapıyor? Bunları denetleyen yok mu? Sürekli laf ebeliği yapıyorlar ama hiçbir şekilde ilgi yok. Özür yok. Bunun yerine kötü bir tesadüf demeyi tercih ediyorlar, 15 gündür evimin ortasında defolu bir ürün var, evime misafir alamıyorum. Benim kayıtlarım var, inceleyin ve gereken kişilere gereken uyarıları yapın. Çünkü kimse işini düzgün yapmıyor, hizmet anlayışı 0. Sürekli oyalanıyorum, 10 gündür 14 Ekim için oyalanılıyor şimdi de tüh bugünde depodan çıkamamış ürün. Bu nasıl kötü tesadüf yahu bitmek bilmedi

02 Ekim 2023 10:09 (Şikayetten 1 gün sonra)

Emre
Emre

Müşteriyi mağdur eden firmalardan uzak durmak gerekir

19 Şubat 2025 14:10
Siemens Çamaşır Makinesi Değişim Sürecindeki Sorunlar
Sabriye sonuçtan çok memnun

16 Ekim 2024 11:08
"Servis elemanının adını unuttum. Çok düzgün, hızlı, pratik terbiyeli, kültürlü biriydi. Çalışkan ve zeki personelimiz çoğalmadı dileğimle. Teşekkürler..."
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

12 Kasım 2024 00:39
Siemens Ev Aletleri Kategorileri