Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Kurutma Makinesi Temizlik Paketimi Kendiliğinden İptal Etti

13 Şubat 2024 14:51

Siemens kurutma makinesi temizliği için satın aldığım paketi kullandığım esnada görevli personelin tavsiyesi üzerine yeni dönem için de 2 adet / 2 yılda kullanılmak üzere paket satın aldım ödemesini yaptım. Yaklaşık 20 gün sonra tarafıma haber vermeksizin paketin iptal edildiğine yönelik mesaj gönderildi. Bedelin iadesini de karta gerçekleştireceklerine yönelik bildirim yapıldı. Böyle bir talebim olmamasına rağmen iptal işleminin kaldırılmasına yönelik talebim de reddedildi. Satın alıp ödemesini yaptığımda herhangi bir problem olmamasına rağmen kendi sistemlerinde yaptıkları değerlendirmenin tüketicinin fikri ve bilgisi alınmaksızın nasıl yapıldığını anlamadım. Verdikleri cevap da kesinlikle tatmin edici değildi. Durum karşısında Siemens markasının para kaybetmektense müşterinin güvenini kaybetmeyi tercih ederim şekline döndüğünü düşünmekteyim. Marka Alman markası ama düşünce yapısının orta doğuluya döndüğünü üzülerek belirtmekteyim.

13 Şubat 2024 14:52 (Şikayetten 1 dakika sonra)

14 Şubat 2024 11:49

Gen. Müdürlükten aradılar. Sorunu hala anlamamakta ısrar ediyorlar. Sizler için tekrar anlatayım. Aralık ayında kurutma makinesi için 1 adet 1489 TL karşılığı temizletme hizmeti satın aldım. 1 yıl içinde kullanabileceğim söylendi. Ocak ayında da hizmeti kullandım. Temizlik için evime gelen personel hizmet sonrası yeniden paket alabileceğimi bu aralar zam geleceğini belirtti. Ben de 2 yıl içinde kullanmak üzere 2 adet daha temizlik hizmeti aldım bedeli 3599TL. Yani zaten pahalıya hizmeti satın almışım. Bedelini ödemişim. 20 gün sonra hizmeti kendiliğinden iptal ettiler. Sebebi daha önceki aldığım paketin süresi dolmamış. O paketin hizmetini aldım bitti. Bedeli ödenip (1489TL) hizmet alındığında (ocak 2024) sözleşme tamamlanır. Sonrasında yeniden sizin kendi personelinizin yönlendirmesi bsh firmanızdan gelen linke istinaden ödeme yaptım (3599TL) bu paket başka paket 365 gün beklememe gerek yok. Canım ne zaman isterse o zaman kullanırım alırken neden bunu söylemediniz. Zaten 3000 TL olması gereken paketi 3599 liradan sattınız. Daha nereden fiyat bindirmek istiyorsunuz Siemens... Hiç kimseye bu tatlısu kur nazı yaklaşıma geçen Siemens'i önermiyorum. Yerel birimleri sattıkları hizmetten haberdar değil. Genel müdürlük personelinden bihaber. 20 gün paramı kullanıp sonra iade ettiler. Yasal faizin hesaplanıp tarafıma ödenmesini talep ediyorum. Madem 1489TL*2 olması gereken paketi daha zam bile gelmeden 3599 liraya sattınız. 20 gün kullanıp iade ettiğiniz 3599 TL nin yasal faizini ödeyiniz. Yoksa Tüketici Heyeti ve mahkemesine başvuracağım. Ben açımdan sorun yok.

14 Şubat 2024 11:58

Bununla birlikte ben kendilerine 3599 TL ödemeyi 22.01.2024 tarihinde yaptım. Ekte yer alan ve firmalarından gelen iptal mesajında ödemeyi 08.02.2024 te yaptığım yazılmış. Ödemeden bile bihaberler. Yasal faiz hesabında 22.01.2024 tarihini dikkate almanız temennisiyle...

Deniz sonuçtan hiç memnun değil

09 Ocak 2024 11:20

26 Aralık 2024 13:57
Kredi Kartı Bilgisi İhlali Ve Yetersiz Hizmet
Kredi Kartı Bilgisi İhlali Ve Yetersiz Hizmet
Coşkun sonuçtan hiç memnun değil

Satın Alınan Bakım Hizmetinde Bilgilendirme Eksikliği Ve Hak Kaybı

22 Ekim 2025 10:11