Mertcan sonuçtan çok memnun

Siemens Kurutma Makinesi Arızası Sorunu

27 Ağustos 2024 11:18

Merhabalar,

Yaklaşık 6 ay önce Siemens marka kurutma makinesi satın aldım. Ve 15 gün önce kurutmasında sorun yaşamaya başladım ve servis çağırdım. Servisle görüştüğümde parça değişikliği yapıldığı ve eskisi gibi randıman alınmadığı için fabrikadan haber beklediklerini söylediler. Makinede böyle bir durum yaşamam makineden soğuttu. 15 gündür kurutma makinem yok ve ne zaman geleceği ile alakalı bir bilgi vermiyorlar. Belli ki makinenin kronik bir durumu var. Bu sebeple değişim istediğimi söyledim. Ama henüz yanıt alamadım. Siemens’e güvendiğim için aldım ama beni hayal kırıklığına uğrattı. Bu süreçte hızlıca sorunumun çözülmesini istiyorum. Yeni ürün istiyorum. Ürünün arkasında durmasını istiyorum.

11 Kasım 2024 10:37

Siemens marka kurutma makinem yine arıza yaptı. Daha önce makine aynı modeliyle değiştirildi. Ama 29 Ekim Tarihinde servis geldi ve ürünü aldı. Geçen hafta çarşamba getireceklerini söylediler fakat getirmediler. Bir ürünle bu kadar uğraşacağımı bilsem başta bu modeli almazdım. Farklı bir modelle değiştirilip bu kronik sorunun giderilmesini istiyorum

1731310665326.img-6986.jpg
11 Kasım 2024 09:44

27 Ağustos 2024 13:19 (Şikayetten 2 saat sonra)

28 Ağustos 2024 13:22

Sorunum çözüldü. Destekler için ilgililere teşekkür ederim.

28 Ağustos 2024 13:23

Sorunum çözüldü. Teşekkürler. Hızlıca yardımcı oldular.

Harun sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2023 13:33
Gülhan sonuçtan çok memnun

21 Ekim 2023 12:47
"Ürün değişimi yapıldı. Süreç biraz uzun oldu ama çözüm bulundu. Teşekkürler"
Cem sonucu yetersiz buldu

16 Kasım 2024 13:15