Nuray sonuçtan memnun

Siemens IQ 500 Süpürge Sensör Sorunu!

11 Eylül 2024 18:11

Siemens IQ 500 elektrikli süpürge sensör ışığı, makineyi çalıştırdıktan maksimum 1 dakika sonra hemen kırmızı yanıyor ve makine çekmiyor. Daha 1 yıllık kullanımı olan bir makine. İlk başlarda sadece haznesi dolduğu zaman yanıyordu. Haznesini boşaltıp, filtresini yıkadıktan sonra normale dönüyordu ama artık öyle değil. Siemens yetkili birileri yardımcı olsun lütfen. Bu sorunun mutlaka bir çözümü vardır diye düşünüyorum.

11 Eylül 2024 19:00 (Şikayetten 48 dakika sonra)

Siemens IQ 500 Elektrikli Süpürge Sensör Işığı Sürekli Kırmızı Yanıyor, Çözüm Sunulmuyor

26 Temmuz 2025 15:14

Siemens Ev Aletleri IQ 500 Süpürge Sensör Sorunu Ve Marka Güvenilirliği Endişesi

20 Mart 2025 14:22

Siemens Ev Aletleri Kırmızı Işık Yanıyor Ve Makine Çekmiyor