Siemens Ev Aletleri Zam Gelecek Dediler İndirim Yaptılar

Siemens Ev Aletleri Zam Gelecek Dediler İndirim Yaptılar
11 Ekim 2023 14:24

Antalya'da bir Siemens bayisinden 30 Eylül 2023 tarihinde çamaşır ve kurutma makinesi satın aldık. Mağaza satış temsilcisi arkadaş gayet iyi niyetli olarak bize ay sonu olduğunu ve o akşam zam geleceğini söyledi ve olabildiği en düşük rakamı yani 34.250 TL'ye iki makineyi kredi kartına 4 taksitle aldık. 4 Ekim 2023 tarihinde de kurulumu yapıldı.
Lakin 10 Ekim 2023 akşamı internete girip ne kadar kazançlıyız, ne kadar zam gelmiş diye bakarken kazanç yerine Siemens'ten kampanya mağduriyetimiz gördük.
Üye girişi yapmadan 31.430 TL, üye girişi yaparsak 29.858,50 TL oluyor. 4500 TL gibi bir rakamı bize zam gelecek dendiği için fazladan ödedik.
Siemens'i arıyoruz "bayinizle görüşün", bayi ile görüşüyoruz "abi bize zam gelecek dediler, en uygun fiyatı yaptık" diyor ve biz mağduriyet ile kalıyoruz.
Evde tüm eşyalar eski ve sırayla yeniliyoruz. Siemens iyi demiştik. Sırada ankastre set vardı ama artık zor görünüyor. Siemens bayisine zam gelecek deyip indirim yapıyor ve ekonominin kötü olduğu bir zamanda müşteri mağduriyeti yaratıyor.

11 Ekim 2023 15:18 (Şikayetten 53 dakika sonra)

Alparslan
11 Ekim 2023 16:18

Ben Almanya'dan bir siteden farklı bir ürün aldım ve üç gün sonra %10 indirim oldu. E-posta ile indirimin bana da uygulanıp mağduriyetimin giderilmesini istemiştim. Aynı gün cevapladılar ve ödediğim paranın %10'unu hesabıma iade ettiler. Müşteri memnuniyeti böyle sağlanır. Firma her ne kadar Alman firması olsa da Türkiye'deki temsili böyle oluyor demek ki. 4446688 beni arayıp sadece dinledi ve maalesef bir şey yapamayız dedi ve konu kapandı. Tebrik ediyorum Siemens Türkiye. Bir dahaki alışverişte görüşmemek üzere...

Ceren sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2023 20:24
Salih sonuçtan memnun

31 Ağustos 2023 17:49

27 Eylül 2023 20:34
Siemens Çamaşır Ve Kurutma Makinesi Teslimat Sorunu
Tülay sonuçtan hiç memnun değil

13 Kasım 2024 09:58
Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2024 23:15
Siemens Ev Aletleri Kategorileri