Ali sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Ev Aletleri Horoz LOJİSTİK’in Teslimat Yapamaması

31 Ocak 2024 13:10

Trabzon Siemens bayisinden İstanbul'daki evime buzdolabı sipariş ettim. Bayi Tekirdağ’da bulunan fabrikadan gönderim sağlayacağını söyledi. Fabrikanın lojistik konusunda anlaştığı Horoz Lojistik 5 Ocak’ta parasını verip etmiş olduğum sipariş için 22 Ocak’ta bugün teslimat yapacağız diye iletişime geçtiler. Ne yazık ki gelen giden olmadı. Ertesi gün 23 Ocak’ta bugün geleceğiz diye aradılar beni dün aksilik çıktı gelemediler bugün gelecekler ama diye iyi niyetle yaklaşıp yine beklemeye başladım. Ne yazık ki yine gelen giden olmadı. Ertesi gün yine aynı sebeple arandım yine gelmediler taa ki 26 Ocak’a kadar. 26 Ocak’ta geldiler merdiveninizden dolayı eve teslimat yapamıyoruz dediler. 15 dakika Servisi bekleriz 15 dakika içinde Siemens servisi gelmezse geri götürürüz sonra servisle birlikte gelecek şekilde randevu oluşturulur dedi gelen arkadaşlar. Tabii ki servis gelmedi çünkü Siemens servisi akşam 18-20 arası kuruluma gelecek diye randevu oluşturmuş. Horoz Lojistik kafasına göre hareket etti biz bunu eve teslim ederiz akşam da servis gelir kurulumunu yapar dedi kendi kafasına göre fakat hesapları tutmadı. Bu arada merdivenler de gayet genişti arkadaşlar uğraşmadılar ilk zorlukta bıraktılar. Bu binada 3 lü koltuk taşındı buzdolabı mı taşınmayacak. Her neyse arkadaşlar buzdolabını da alıp gittiler. Bugün 31 Ocak ve müşteri temsilcileriyle kavga etmekten yoruldum. Hiçbir şekilde müşteri memnuniyeti adına çalışma ya da ilgi yok. Üstüne üstlük terslemeler başlarından savmalar o biçim arkadaşlarda. Hala 2 gündür yarın getireceğiz diye aranıyorum. Hiçbir şekilde çözüm odaklı müşteri odaklı hizmet yok. Siemens yüzünden bu Horoz Lojistik ile muhatap olmak zorunda kaldım. Burada sorumluluğun yarısı da onlardadır. Herhangi bir şekilde Horoz Lojistik'e işiniz düşerse ya o işten vazgeçin ya da bedellerine katlanacak mental psikolojiye hazırlanın. Bunların düzgün iş yapma şansı yok müşteri temsilcileriyle sahada ekibin birbirinden haberi yok. Bu firmanın başarılı olma şansı yok.

31 Ocak 2024 13:15 (Şikayetten 4 dakika sonra)

01 Şubat 2024 12:13

Bugün yine Horoz Lojistik kapıma kadar parasını 9 Ocak’ta ödediğim buzdolabımı getirdi. Servis yarım saat sonra geleceği için bekleyemeyeceklerini belirtip yakındaki bir yere uğrayıp geleceğiz diyerek bizi ekarte ettiler. Sonuç Teslimat iptal olmuş başka güne tekrardan randevu oluşturulacakmış. Yazıklar olsun…

27 Şubat 2024 11:28
27 Şubat 2024 12:22

Şikayetimden 1 hafta 10 gün sonra tekrar Horoz Lojistik buzdolabımı getirdi. Yine Siemens teknisyenini 15 dakika bekleriz gelmezse götürürüz dediler. Zorla alıkoyduk resmen adamları yarım saat sonra teknisyen geldi. Teknisyenle Horoz Lojistik ekibi kavga etti, Neden 15 dakika'da gelmedin diye. Zaten 40 gündür dolabın gelmesini beklemiyormuşuz gibi bir de heriflerin 15 dakika bekleme kavgasını yatıştırdım. Zorla yukarı çıkarılan dolabımı sorunsuz şekilde kullanıyorum.

Teslim Edilmeyen Ve Hasarlı Buzdolabı Nedeniyle Yaşanan Güvensizlik Ve Mağduriyet

17 Temmuz 2025 12:55
teslim-edilmeyen-ve-hasarli-buzdolabi-nedeniyle-yasanan-guvensizlik-ve-magduriyet-6.jpg
teslim-edilmeyen-ve-hasarli-buzdolabi-nedeniyle-yasanan-guvensizlik-ve-magduriyet-4.jpg
teslim-edilmeyen-ve-hasarli-buzdolabi-nedeniyle-yasanan-guvensizlik-ve-magduriyet-2.jpg
teslim-edilmeyen-ve-hasarli-buzdolabi-nedeniyle-yasanan-guvensizlik-ve-magduriyet-1.jpg

Üç Günlük Buzdolabı Arızası Ve Yetersiz Servis Desteği

03 Haziran 2025 20:18
uc-gunluk-buzdolabi-arizasi-ve-yetersiz-servis-destegi-2.jpg
Elif sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2024 22:56
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2023 02:30

26 Nisan 2024 10:48