Koray sonuçtan memnun

Siemens Ev Aletleri Devamlı Gelen Kireç Temizleme Uyarısı

Siemens Ev Aletleri Devamlı Gelen Kireç Temizleme Uyarısı
27 Ocak 2024 09:15
Koray'ın Teşekkür Mesajı
“İlginize teşekkür ederim bundan sonrada üründen müşteri hizmetlerinin ilgisi gibi verim alırsam ürünün kullamasının güzel olacağının kanaatindeyim”

Siemens EQ6 Plus s700 model makineyi iki ay önce yüksek bir meblağ ödeyerek satın aldık ve ailece çok sevdik. Ancak sürekli olarak her 20 bardak kahve sonrasında kireç temizleme uyarısı alıyorum. Altı kez filtre değişikliği yaptım ve iki adet 500 ml kireç temizleme sıvısını bitirdim. Sorun devam ediyor ve artık bunaldım. Eğer bir çözüm bulunamazsa sosyal medyada kampanya başlatmayı ve Tüketici Hakları'na başvurmayı düşünüyorum.

27 Ocak 2024 09:36

Merhaba bekliyorum cihazımla ilgili tüm bilgilerini paylaştım

29 Ocak 2024 08:34

Marka tarafından arandım kibar bir hanımefendi ilgilendi servisi bana yönlendireceğini söyledi ücretten bahsedilmedi gelişmeleri yazacağım

29 Ocak 2024 08:47 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, SIEMENS İletişim Merkezi

29 Ocak 2024 08:48

Teşekkür ederim bekliyorum

31 Ocak 2024 13:56

Beni servisten aradılar 50 günlük makinem için 1500 TL temizleme ücreti istediler makinemin temizliği zaten ikaz geldiği için yapmıştım. Zaten haftada bir temizliğini açıp kendim yapıyorum makinemin kitlendiğini söylediler. Siemens pişmanlıktır almak için hiç bakmayın bile

31 Ocak 2024 14:11

Tekrar müşteri hizmetlerini aradım aynı sorunu olan başka müşteriden 500 TL istiyorlar sadece temizliğe bizde değişen eden parça yok 1500 TL yok öyle dava ilgileneceklerini söylediler bekliyorum buradan yazacağım gelişmeleri

02 Şubat 2024 20:01

Müşteri hizmetlerinin özverili çalışmasından memnunum servisin 1.500 TL istediği işlemi 500 TL'ye indirdiler. Umarım aynı sorunu bir daha yaşamam

02 Şubat 2024 20:04

04 Ekim 2023 21:28
Siemens EQ6 Plus S500 Espresso
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Ev Aletleri Sürekli Kireç Temizliği Uyarısı

04 Ekim 2023 09:59
Alper sonuçtan çok memnun

05 Temmuz 2023 11:55
"Tamirden sonra ürünü bir aydır kullanıyorum. Kireç temizlik uyarısı gelmedi. Problemim çözüldü. Teşekkürler."
Alper sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Eq. 6 Plus Kahve Makinesi Problemi!

07 Eylül 2024 11:38
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Ev Aletleri Kahve Makinesi Temizlik Uyarısı Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

10 Aralık 2024 13:22
Siemens Ev Aletleri Kategorileri