19 Aralık 2023 02:57

Siemens ıq300 çamaşır makinesi alalı yaklaşık 2 yıl oldu ve yan kapak köşe kısmında boya kalkarak paslanma belirtisi başladı. Servis çağırdık ve garanti kapsamı dışında olduğunu öğrendik. Nasıl oluyor da hiçbir detaylı analiz yapılmadan, boya prosesi ile ilgili basit bir şekilde ücretli değişime yöneliyorsunuz? Evimizin tüm beyaz eşyaları aynı marka ve 20 yıldır aynı ortamda kullandığım eski cihazımda dahi hiçbir paslanma olmuyor. Yeni olarak tabir edeceğim cihazda paslanma sorunu oluyor. Merak ediyorum ve kendi imkanlarımla, servisin yapmadığı ki o kadar teknik bilgiye donanımlı olduklarını düşünmüyorum, Würth marka kalibrasyonlu elcometre ile boya kalınlıklarına baktım. Bildiğim kadarıyla boya kalınlık normları 60 ile 80 mikron aralığında. Benim ölçtüğüm değerler ise paslanma bölgesi etrafında 2.3, 2.4 ve 3.3 mikron değerleridir. Nasıl oluyor da kullanımı banyo ve nemli ortam olarak üretilen bir ürün 2 yıl içinde paslanabiliyor ve Siemens gibi kaliteli ürün grubu malları üreten bir firma tarafından bu uygunsuzluk oluşuyor? Hiç anlamıyorum. Garantiden değişim konusunda ısrarcı olacağım ve tüketici haklarım kapsamında mücadele edeceğim.

Okan
19 Aralık 2023 02:54
Siemens Ev Aletleri 2 Yıllık Çamaşır Makinesinde Paslanma!

Aynı ortamda 2 yıldır kullandığım Hover marka kurutma makinem var ve boya kalınlığı kat ve kat Siemens ten iyi ayrıca hiçbir noktasında paslanma yoktur.

19 Aralık 2023 10:12 (Şikayetten 7 saat sonra)

Nagihan

5 aylık cihaz alt tqraf kabarıyor benimde 11 senelik Profilo hiç kabarmqdı kaliteli diye altım ama ne kurutması ne makinesi basit kalitesiz

Bt Tb

Aynı renk bende de var. 1,5 yılda alt tarafında aynı şekilde boya kalkması ve paslanma oldu. Dış kaynaklı nemden dolayı ücretli değişim dediler. Kabul etmedim. Bu ürün adı üstünde çamaşır makinesi. Islak yerlerde kullanılan dayanıklı tüketim malı. Elbette su teması olacak. Bu kadar kısa sürede boyasının kalkması kabul edilemez. Marka ürününün arkasında durması lazım. Bu kadar şikayete rağmen hala müşteriye kusur bulmaları markaya yakışmıyor. Piyasadaki en pahalı ürünü alıyoruz, sonuç bu maalesef.

Onur

Aynısı bende de oldu 2 senelik makine ilaç koyduğumuz yerin altından pas yaptı

16 Şubat 2024 00:59
Siemens Ev Aletleri Garantisi Devam Eden Çamaşır Makinesinden Ücret İstiyor
siemens-ev-aletleri-garantisi-devam-eden-camasir-makinesinden-ucret-istiyor-3.jpg
siemens-ev-aletleri-garantisi-devam-eden-camasir-makinesinden-ucret-istiyor-2.jpg
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

29 Ocak 11:15
Siemens Çamaşır Makinesi Paslanma Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri