Siemens Çamaşır Makinesi Aşırı Ses

08 Mayıs 2023 19:17

Sakarya'da yaşamaktayım. Siemens iQ300 WG52A2X0TR kodlu 10 kg çamaşır makinesi 1 sene öncesi satın aldım. Makineyi aldığım günden beri makine da sıkma yaparken aşırı bir ses var, uğultu şeklinde evde uçak kalkıyor sanki. Yan odada TV sesini bastıracak kadar çok ses var. Daha önce servis çağırdım, servis motorunu değiştirdi ancak ses hala devam ediyor. Tekrar servis çağırdım, sesin devam ettiğini bildirdim. Sesin normal olduğunu, bir şey yapamayacaklarını söyledi ve çekip gitti. Servis merkezlerini aradım, videolar gönderdim, ancak ses normal dediler. 10 senelik makinemden daha memnundum, daha az sesi vardı. Siemens dedik, kalite dedik ama öyle değilmiş. Eski makinemden daha kötü çıktı. Ses probleminin çözülmesini, gerekirse makinemin değişimini yapılmasını talep ediyorum.

09 Mayıs 2023 09:53 (Şikayetten 14 saat sonra)

Hafize sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Çamaşır Makinesinde Erken Parça Arızası Ve Kalite Düşüşü Hayal Kırıklığı Yarattı

04 Ekim 2025 14:38
Şule sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Ev Aletleri Çamaşır Makinesinde Sürekli Artan Gürültü ve Yetersiz Servis Desteği

08 Eylül 2025 16:30
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Çamaşır Makinesi Sürekli Arızalanıyor, Değişim Talep Ediyorum

12 Ağustos 2025 20:39
Atilla sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Çamaşır Makinesinde Tambur Piston Ayaklarının Kırılması Ve Üretim Kusuru

28 Aralık 2025 03:14
siemens-camasir-makinesinde-tambur-piston-ayaklarinin-kirilmasi-ve-uretim-kusuru-4.jpg
siemens-camasir-makinesinde-tambur-piston-ayaklarinin-kirilmasi-ve-uretim-kusuru-1.jpg
Tüm WG52A2X0TR Şikayetlerini Gör

Siemens Ev Aletleri Kategorileri