Esra sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2024 17:35

09.03.2024 tarihinde almış olduğum Siemens KG86NAID1N XXL 631 litre No-Frost Kombi Tipi Buzdolabı, 12.03.2024 tarihinde servis tarafından kurulumu sağlanarak teslim edilmiştir. 16 Temmuz 2024 tarihinde gece alarmla arıza vermiş, sabah servisin gelmesi sonucunda motorunun yandığı tespit edilmiştir. Yaz sıcağında dolap ve dondurucudaki gıda ürünlerim bozulmuştur. 3 ayı henüz doldurmuş cihazın arıza vermesi ve bu arızanın ana parçada oluşması sebebiyle değişimini talep etmem üzerine böyle bir hakkım olmadığı hem servis hem de müşteri hizmetleri tarafından reddedilmiştir. 5 gün içerisinde parça temin edileceği belirtilmiş fakat 23 Temmuz tarihinde genel merkezden gelen telefonla parçanın temin edilemediği ve ne zaman temin edilebileceği konusunda da bilgi verilemeyeceği aktarılmıştır. Tüketici derneğine başvurum sonucu 6 ayını doldurmamış cihaz arızalarında firmanın sorumlu olduğu bilgisine ulaşarak resmi yollara başvurumu tamamlamak istedim. 25.07.2024 tarihinde Siemens genel merkeze de ulaşarak değişim hakkım olduğu bilgisine ulaştım. Süreci hızlandırmanızı rica ediyorum. Talebi oluşturmama rağmen böyle bir hak olduğu bilgisine sahip olmadıkları konusunda direterek talebimi çözümsüz bırakmışlardır. Yaz mevsiminde evin zorunlu ihtiyacı olan bir ürünle alakalı mağduriyetimin ürünün yenisiyle değiştirilmesi yönünde ivedilikle çözülmesini arz ediyorum.

25 Temmuz 2024 18:25 (Şikayetten 49 dakika sonra)

Esra
29 Temmuz 2024 12:57

Klasik otomatik mesaj ve sonrasında bic bir ilgi, gelişme yok. Boş laf kalabalığıyla insanları hakları olandan mahrum etme çabaları, etik olmayan yalan beyanlar ve çözümsüz süreç! Yaz günü henüz 4 aylık dolabın motoru yanarak bir dolap dolusu gida zararına mı yanıyım sonraki süreçte yaşadığım mağduriyete mi? Bu markanın ürünlerine bir de ek garanti yaptırma mantığı ne olabilir soruyorum! 4 aylık ürünün arkasında durmayan ek garanti parası toplayıp ne hizmet verecek! Tüketici Hakem Heyeti vb. Yasal yollarda hakli davam devam edecek! Bu tarz firmalara karşı haklı davalar pes etmeden takip edilmeli ki yaptığımız yanımıza kâr kaldı cesareti oluşmamalı!

Esra
07 Ağustos 2024 13:33

16 Temmuz gece başlayan sorunumla alakalı hiçbir adım atılmadı. 2 günde bir arayıp Tüketici Hakem Heyeti şikayetimi geri almam, ne zaman takacakları belli olmayan motora kabul gelmem yönündeki çabaları sonuç vermeyince son ana kadar mağdur olun tavrı takındılar sanırım. Haklarımızın bilincinde olmayıp yaşadığımız mağduriyetler ayrı, bildiğimizin farkında olmalarına rağmen hala mağdur etme direnişleri ayrı sinir bozucu. #Siemens tam bir hayal kırıklığı oldu yine! Bu ürünü değiştireceksiniz biliyorsunuz daha niye mağdur ediyorsunuz bizleri yaz günü anlamıyorum. Ne anladık markanızın büyüklüğünden! Sattığımız 3 aylık ürünün arkasında değilsiniz yazık

Ali

Siemens bozulursa firma kesinlikle arkasında durmaz. Bundan sonra Siemens mi kesinlikle bir daha almam evime koymam. İlgisiz müşterini memnuniyetini düşünmeyen bir firma.

Tahsin sonuçtan çok memnun

29 Aralık 2023 23:24
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Buzdolabımın Motoru Garantili Mi Gerçekten?

25 Aralık 2024 22:22
Engin sonuçtan memnun değil