Shell Motor Yağı Yanlış Verildi

Shell Motor Yağı Yanlış Verildi
Neslihan
15 Kasım 2023 14:27

Kavacık Shell'den dün Polo marka aracıma motor yağı almak istedim. Kimse yağdan haberdar değildi. Bana 0.30 inceliğinde bir motor yağı verdiler. Değiştirmek istediğimi söylediğimde başka bir yağ verdiler. Benzinli araç olduğunu belirtmeme rağmen dizel araçlar için yağ vermişler. Sonra bunu anlayıp iade etmek istedim. Karta iade edemeyeceklerini, IBAN'a havale yapacaklarını söylediler. Ertesi gün kurumu aradığımda 'şefimiz yok, yarın yapacaklar' gibi kayıtsız bir şekilde konuştular. Çok kötü bir çalışan profilleri var. Eğer o yağı aracıma koymuş olsaydım ciddi masraflar çıkabilirdi. Bilinçsizce insanlara olmayan bir ürünü satıp, iadesinde de bu şekilde mağduriyet yaşatmaları kabul edilemez. Böylesine büyük bir firmanın çalışanlarından beklenmeyecek düzeyde olumsuz bir hizmet aldım.

16 Kasım 2023 10:14 (Şikayetten 19 saat sonra)

Adem

Teyzecim, motor yağının dizeli benzinlisi olmaz, bilip bilmeden milleti rahatsız etme, üstünde yazıyor zaten benzinli ve dizel araçlar içindir diye, attığın resimde gözüküyor yazı. Kadınlar araba falan kullan masın gerçekten kafa çalışmıyor yani, zav allı okuma yida bilmiyor belli ki

Volkan

Neslihan hanım bende Shell de kasiyerlik yaptım ama kusura bakmayın ilk defa böyle saçma bir şikayet görüyor um aldığınız yağın üstünde dizel and gazolie yazıyor yani dizel ve benzin demek yani çalışanların sorunu yok gibi görünüyor. Bu araba size ait siz ay da veya yılda bir yağ değişimi yaptırıyor olmanız gerekmektedir orada hangi numara yağ konulduğunu bilmeniz gerekir iyi günler dilerim

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
16 Ocak 2024 10:51