Çınar sonuçtan çok memnun

Konya Shell Petrol Koyuncu Akaryakıt İstasyonu Personelin Kötü Tavrı

Konya Shell Petrol Koyuncu Akaryakıt İstasyonu Personelin Kötü Tavrı
18 Ocak 2024 10:48
Çınar'ın Teşekkür Mesajı
“Shell'in kalitesine güvenmekte haksız değilmişim teşekkürler”

18.01.2024 günü saat 18:35 sularında Konya Polisevi yanı, Ferhatlı Caddesi ile Yeni İstanbul Caddesi'ni bağlayan noktada bulunan 2642029520 iş yeri numaralı Shell Petrol Konya Koyuncu Akaryakıt Otomotiv'in 00315962 terminal numaralı 5. pompasından A**** isimli personelden aracıma yakıt doldurmasını istedim. Yanılarak dizel yakıt doldurduğunu zannettim ve saygılı bir dille 'Abi, dizel mi dolduruyorsun, yanlış olmasın' dedim. Sesini yükselterek 'Benzin dolduruyorum, görmüyor musun?' tarzında nezaketsizce konuşması üzerine sadece yanlışlık olmasın diye sorduğumu ve göz yanılması olduğunu söyledim. Ardından neden sinirlendiğini ve bu üslupla konuşmaması gerektiğini kendisine hatırlattım. Tekrar kaba bir tavırla 'Sen sinirlisin, ben sinirli değilim' demesi bile sesini yükselterek ve kaba bir şekilde oldu. Sonrasında depoyu fullemesini istedim fakat tavrı dikkatini azalttığı için aracıma önemli olmayan miktarda ama boyasını yakacak seviyede yakıt taşırdı. Shell Petrol'ün müşteriye değer verdiğini ve kaliteli hizmet sunduğunu bildiğim için şahısla muhatap olmadan firmayı bilgilendirmek yolunu seçtim. İsteğim, personelin Shell Petrol tarafından uyarılması ve güzel ve insani bir üslupla müşteriye veya başkalarına hitap etmesi konusunda gerekli düzenlemelerin yapılmasıdır. Şimdiden teşekkür ederim.

19 Ocak 2024 10:11 (Şikayetten 23 saat sonra)
28 Ocak 2024 23:36

Shell'in kalitesine güvenmekte haksız değilmişim teşekkürler

Emre
20 Haziran 2024 01:26
Shell Depoya Kafasına Göre Yakıt Koyan Personel

09 Haziran 2024 01:11

Ömer
23 Eylül 2024 21:40
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
22 Temmuz 2025 20:04