Hacer sonuçtan hiç memnun değil

SGK İşlemlerindeki Yavaşlık Mağdur Ediyor

Hacer
10 Ekim 2024 12:31

İstanbul Arnavutköy SGK'ya 30 Mayıs tarihinde açık kalp ameliyatı olmam ve sonrasında verilen yüzde 70 engelli raporum ile birlikte malulen emeklilik başvurusu yaptım. Tüm şartlarım uyduğu halde hâlâ emekli olamadım. En son 26.08.2024 tarihinde giden evrak kayıtlı olarak bilgi girildi sisteme, o günden beridir 1 ayı geçti. Hiçbir hareket yok, SGK'ya ulaşamıyorum. Hastalığım sebebiyle gidemiyorum, çok mağdur oldum. Bu işlemler neden insanları böyle süründürerek yapılıyor anlamıyorum. Neden bu kadar yavaş işliyor, işleyiş mağdur ediliyorum.

16 Ekim 2024 17:53

Malulen emeklilik için başvuru yaptım yüzde 70 engelli raporum var 6 aydır sonuç bekliyorum dun öğrendim ki reddedilmiş kalp hastasıyım bana memurun dediği kalp hastaları kabul edilmiyor olum döşeğinde olmanız gerekiyor yahu ben kalp yetmezliği ve ritim bozukluğu hastasıyım tüm kapaklarım değişmiş 70 oranında engel raporu verilmiş kalp hastalığı kabul edilmiyor demek nedir yahu kalp bir vücudun en önemli organı değil mi nasıl kabul edilemez 6 ay bekledim sonuç red söyleyecek söz bulamıyorum

profile profile

Cihat
Cihat

Bugün bende red cevabı aldım. Bende koroner arter-kalp yetmezliği- kapak yetmezliği hastasıyım. Geçirdiğim kalp krizi yüzünden sol ventrikülde ağır hasar var ve ağır hastalık listesindeki şartları fazlasıyla karşılıyorum. Bugün itirazda bulundum. Eğer sonuç olumlu olursa red veren birimin yetkilisine dava açacağım, olumsuz olursa da ağır hastalık listesindeki şartları oluşturduğuma dair uzman görüşü ve bilirkişi heyetlerinden rapor alarak üzülerek devletimizin kurumuna dava açacağım. Düne kadar başı ağrıyanı emekli yaptınız şimdi bizim ölmemizi bekleyemezsiniz.

Cihan
Cihan

Bende şubat 2025 de başvuru yaptım hala evrak sistemde diye bir ibare var siz ne kadar beklediniz

SGK Emeklilik Başvurusu Ve 7 Aydır Sonuçlanması

Ebru
11 Temmuz 2024 10:28

SGK Emeklilik Başvurum 7 Aydır Sonuçlanmadı Bilgi Alamıyorum

Kemal
23 Ekim 2025 21:33

Yanlış Başvuru Nedeniyle Erken Emeklilik Hakkım Kayboldu!

Candan
05 Mayıs 2025 22:09