SGK Günlük Ödeme Neden Görünmüyor

Hasan
31 Ocak 2024 11:47

SGK maaş farkları dün günlük ödemelerimde gözüküyordu ama bugün görünmüyor. Bir sorun mu var? Dün görünen, bugün neden görünmez anlamıyorum. Hesabıma da gelmemiş. Benim gibi mağdur olan arkadaşlar var mı acaba? Eğer bu durumu yaşayan varsa acil bilgilendirirse sevinirim.

Selçuk

Aynı durum iş arkadaşımın da başına geldi. Tahsis numarasını o da yeni aldı ve tahsis no aldığının sonrası gününde Günlük Ödemede 2200 TL gibi bir rakam vardı. Neden bu rakam onu da anlamadık. 2-3 gün önce de tekrar kontrol ettiğinden beri 2024 ödemesi Yok görünüyor. Yani silindi gitti nedense. Ayrıca E-Devlet'ten 4A Emekli Ödeme Bilgileri adımında da beklediği maaşın 1/3 ü kadar bir rakam hesaplanmış görünüyor. Sizde durum nasıl?

Selçuk

Gelişme : Arkadaşım Şubat itibari ile hem birikmiş maaşlarını hem de ilk maaşını aldı.

Pınar
Pınar

Benim de aynı şekilde birkaç gün önce günlük ödemede tutar görünüyordu. Bugün ödeme bilgisi bulunamadı diyor.

Sevcan
Sevcan

Benimde aynı şekilde dün günlük ödemede vardı görüyordum bugün görülmüyor hesabıma da Herhangi bir para yatmamış resmen bizle dalga geçiyorlar

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Emekli Bayram İkramiyesi
1 Takipçi

SGK Bayram İkramiyesi Sorunu: Ödeme Neden Görünmüyor?

Murat
23 Mart 2025 01:34

SGK Banka Değişti Maaşım Ortada Yok

Ferdi
19 Haziran 2023 09:07

Birikmiş Aylık Tutarı Bankada Neden Görünmüyor?

Göktuğ
29 Aralık 2024 19:09
Birikmiş Aylık Tutarı Bankada Neden Görünmüyor?
SGK Kategorileri