SGK Genel Sağlık Sigortası Şikayeti

21 Kasım 2024 12:38

GSS borcum olduğunu yeni öğrendim 12 yıldan beri GSS liymişim haberim yok şimdiye kadar hiç sağlık hizmeti almadım halde mevcut hükümetin çıkardığı kanunla GSS li olmuşum haberim e devlette de gözükmüyor borcum 14 bin tl faizi 19 bin tl öyle tebligat geldi ve 15 içinde ödemezsem icra yoluyla alacaklarmış.

Konu ile ilgili itiraz edebileceğimiz mahkeme yok olanda ticari mahkeme onlarda itiraz kabul etmiyor bu nasıl iş arkadaş 12 yıldan beri ne bir bildiri ne bir tebligat ne bir borç kağıdı ne de bir dokümantasyon yok böyle saçma sapan GSS borcu dünyanın neresinde var beni bu sisteme hangi kurum ne hakla kim adına dahil etti hiçbir şekilde imzam veya onayım yokken bana nasıl borç kağıdı çıkarabilirsin?

Bu kanunu kim çıkardı yaşa ondan alın benim böyle bir borcumda yok GSS li olma talebinde yok ben devletten böyle bir hizmet almadım istemiyorum da kim istiyorsa gidin ondan alın benim verecek tek kuruşum yok

profile profile profile

Aida
Aida

Merhaba Ben de aynı durumdayım 15 gün verildi ve 2 gün sonra süre doluyor. Acaba süre dolunca banka hesaba bloke konulur mu ve hemen haciz geliyor mu?

Eyüp
Eyüp

Abi af çıkacakmış ama akpar tili olanların borcu silinecekmiş bende aynı durumdayım bu GSS yi kaldırmaları gerekir bence CHP nin iktidarı olma zamanı geldi

Abdullah

Sorma kardeş bu AKP hükümeti yemin ediyorum Yunan gavurundan beter neredeyse keşke Yunan galip gelseydi diyecek hale geldim bıktım usandım ceza ödemekten vergi ödemekten canımdan bezdim yeminle en son fena patlicam birkaç kişiyi de ahirete postalicam bıktım usandım geçim derdi bir taraftan vergi borçları bir taraftan her gün zam zam bir taraftan yeter artık... Nefret ediyorum bu sistemden

SGK'nın Hatalı GSS Borçlandırması ve İlgisiz Yaklaşımı

Sevil