Sağlık Ve Adalet Sistemindeki Sorunlar

Fahri
19 Ekim 2024 19:00

Asgari ücrette bir işte çalışmıyorum, sigortam zaten yok. Hastaneye gittiğimde hep ücretli bakıldım. Tedavi olmam lazımken kendi kendime otla çöple tedavi yaptım. Ücretli gittiğimde yazılan ilaçlar pahalı olunca alamadım. Ara ara sigortalı işlerde çalıştım. Lisans mezunuyum, mülakatta 2 kez elendim, hak aramaya çalıştım. Nereye arayacak? Utanmadan sıkılmadan elediler. Epeydir çiftçilik yapıyorum, zor kanat yaşıyoruz. Bugün evime devletin başındaki düzen paraya o kadar düşmüş ki evime genel sağlık sigortası 2014'ten beri hesaplanmış, güya 24 bin lira borç göndermiş. Yasal mış düzeninde benim zaten sağlık güvencem yok diye hastanede her şeye para ver. Yeri gel cebinde para olmadığında hastaneye gitme, eczacıdan ne fayda olur? Para ile ilaç al. Otla çöple kendi kendime tedavi ol. Ama devletin başındakiler o kadar düşmüşler anlaşılan Suriyeli Afganlıların hastane ilaç parasını benim gibi insanlardan almaya çalışılıyor. Okursun, elerler; üretelim dersin, yurt dışından her şey getirirler. Hibe destek başvurursun, sana yok, yandaşlara var, kendi adamlarına var. Bize hep borç, zam var, zulüm var. Kendilerine daha çok düşman etmekten çekinmiyorlar.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
GSS Prim Borcu
5 Takipçi