Ameliyat Sonrası İş Görememezlik Ücreti Sorunu

Sami
02 Aralık 2024 17:06

1 ay önce kıl dönmesi ameliyatı oldum. 1 aylık rapor yazıldı, raporum yaklaşık 1 hafta önce bitti. 1 hafta geçmesine rağmen banka hesabıma yatırılan bir para olmadı. E-Devlet'te ise 'işleminiz hala devam ediyor' deniyor. Biriken param hala hesabıma yatırılmadı. Banka hesabımı kaydetmeme rağmen 'kayıtlı bir banka hesabınız yok' yazıyor. Eğer yatırılacaksa hangi hesabıma yatırılacak? En kısa sürede yatırılmasını talep ediyorum. İş görememezlik ücretimin yatırılmasını talep ediyorum.

10 Aralık 2024 17:53

İş göremezlik rapor ücretim neden yatmıyor? İşlemler devam ediyor yazıyor ancak banka hesabımda bir değişiklik göremiyorum. Sistemde 6 günlük rapor ücretimin en kısa sürede yatırılmasını talep ediyorum. 170 numarayı arıyorum fakat kimse telefonu açmıyor ya da sürekli meşgul çalıyor. Ödemenin bir an önce yapılmasını istiyorum.

03 Aralık 2024 18:26

Geçici işgörememezlik ödemesi işlem devam ediyor diyor hesabıma ne zaman geçeceğine dair bilgi yok bu durumun düzeltilmesini rica ediyorum. Bu işlemin hızlı bir şekilde yapılmasını ve çözülmesini rica ediyorum. Banka hesabım kayıtlı ve banka hesabıma ne zaman aktarılacağına dair bir bilgi bekliyorum

02 Aralık 2024 16:44

İş göremezlik rapor ücretim neden yatmıyor? İşlemler devam ediyor yazıyor ancak banka hesabımda bir değişiklik göremiyorum. Sistemde 30 günlük rapor ücretimin en kısa sürede yatırılmasını talep ediyorum. 170 numarayı arıyorum fakat kimse telefonu açmıyor ya da sürekli meşgul çalıyor. Ödemenin bir an önce yapılmasını istiyorum.

02 Aralık 2024 16:42

1 ay önce bir ameliyat oldum ve doktor 1 aylık rapor yazdı 1 aylık raporumda yaklaşık 1 hafta önce bitti raporum bitmesine rağmen param hesabıma yatırılmadı e devlete girdiğimde ise işlem hala devam ediyor diyor paramın en kısa sürede hesabıma yatırılmasını istiyorum banka bölümünde ise bir bankam bulunmuyor eğer yatırılacaksada hangi hesabıma yatırılacak paramın en kısa sürede yatırılmasını talep ediyorum

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Rapor Parası Yatmadı
EYT Emeklilik Başvurusu