Setur Müşteri Memnuniyetini Asla Önemsemiyor.

Setur Müşteri Memnuniyetini Asla Önemsemiyor.
22 Mart 2024 13:32

Setur'dan Adana'dan Kıbrıs için 4-7 Nisan tarihlerinde otel, uçak ve transfer içeren bir paket satın aldım. İki kişilik bu paket için gidişte sabah, dönüşte akşam uçuşlarını talep etmiştim. Ancak fiyatın 4-5 bin TL civarında artacağı söylendi. Bunun gerekli olmadığını düşünerek, gidiş için saat 15.00, dönüş için ise 17.10 uçağını tercih ettik ve 24 bin TL ödedik. Sekiz-dokuz gün sonra fiyatları kontrol ettiğimde, istediğimiz uçuş saatleriyle aynı planın 23.200 TL'ye düştüğünü gördüm. Uçak saatlerinin değiştirilmesini talep ettik ve fiyat farkının iadesini istemediğimizi belirttik. Ancak olumsuz yanıt aldık ve bu durumun biletleri kestikleri firmanın farklı olmasından kaynaklandığı söylendi. Şu anda Anadolu Jet'in Ajet olması nedeniyle seyahat planları değişmiş ve bizim 17.10 dönüş uçağımız 5 saat öne çekilerek 12.00'ye alınmış. Üç gece dört günlük bir seyahat için zaten uğraşırken, bu değişikliği kabul etmedik. Setur'u defalarca aradım ve K*** Bey, F***** Bey, A****** Hanım gibi birçok kişiyle görüştüm. Hepsi durumu inceleyeceklerini söylediler. K*** Bey, durumu yetkililere iletti ancak yaklaşık 12-13 saattir herhangi bir olumlu gelişme yaşanmadı. Anadolu Jet, ücretsiz iptal ve kesintisiz iade imkanı sunarken, Setur yetkilileri bana kişi başı 3.200 TL civarında bir kesinti yaparak iade işlemi yapacaklarını söylediler. Havayolu firmasının herhangi bir kesinti yapmadığı bir durumda Setur'un hangi gerekçeyle böyle bir kesinti yaptığını anlamıyorum. Rica ediyorum, Anadolu Jet'ten olan bilet işlemlerimi kesintisiz iptal edip, istediğim saatlere uygun biletleri ek bir ücret talep etmeden benim ve diğer yolcu adına alırsanız memnun olurum. Bu konunun bu kadar uzaması gereksizken, lütfen daha fazla sorun yaratmayın. Zira bu durum insanları Setur firmasından soğutuyor. En kısa sürede dönüş yapmanızı bekliyorum. İyi günler.

Voucher No: 938571

Onur
Onur
25 Mart 2024 14:12

Öncelikli şirketin operasyon, biletleme vs süreçleri ile bu süreçlere bakan yetkilileri çözüm konusunda hiç yardımcı olmadılar desem yeridir. Anadolu Jet uçuşu 1 defaya mahsus kesintisiz-ücretsiz iptal iadesi yaparken Setur benden 2 kişi için 6bin tl ücret keseceğini söyledi. İyi ki Kaan Bey ile diyaloğu sağlıklı bir şekilde yürüttü de konu sorunsuz çözüldü. Kaan Beye teşekkür ederim. Sonrasında da yeni biletleme işlemimi Kaan Beyin iyi niyetinden dolayı yine Seturdan yaptım. Bu işlemde de nezaket gösterip yardımcı olan Berna Hanıma da çok teşekkür ediyorum.

Setur'un Yanlış Fiyat Bilgilendirmesiyle Mağduriyet

28 Ağustos 2025 14:24
Gülçin sonuçtan hiç memnun değil

Setur'dan Aldığım Tatil Paketinde Fiyat Düşüşü Ve Yetersiz İade

21 Mayıs 2025 20:07
Setur'dan Aldığım Tatil Paketinde Fiyat Düşüşü Ve Yetersiz İade
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Aktarma Ve İptal Cezalarıyla Mağduriyet

06 Aralık 2024 22:12