Sess Kapadokya Seste Yılbaşı Programında Dedikleri Dediklerini Tutmuyor

01 Ocak 2024 16:09

Üç hafta önce yılbaşı için rezervasyon yaptırdık. Bize aradığımızda söylenenlerle dün akşamki söylenenler çok farklıydı. Aradığımızda bira ve viski masaları olacağı söylenmişti ama bu tamamen yanlış bir bilgiymiş. Madem programınız belli değildi, bize yanlış bilgi vermeseydiniz. Girişte ücretimizi ödedik. İçeride en az 3.000 TL'lik şişe açtırmanız gerektiği söylendi. 'Bira masamız' diye bir şey yok denildi. O zaman telefonda neden öyle dediniz? Ama en büyük saygısızlığı ses sisteminden sorumlu kişi yaptı. 'Sizi normalde buradan atardım' dedi. Bu nasıl bir üslup? Başka bir ilden sırf bu etkinlik için geldik ama değmemiş. Ses sistemi otele bağlıymış, otelin yerini bile çalışanlar bilmiyorlar. Arada 15 dakika mesafe var denildi; oysa otel bitişikmiş, bundan dahi haberleri yok. Yılbaşı programının 00:30'da biteceği söylenmişti, saat 5'e kadar sürdü. Bunu bilseydim gelmezdim. İçeride mağdur olduğumuza mı yanmalıyız yoksa hiç suçumuz yokken ses sisteminden sorumlu kişinin 'Sizi buradan atardım' demesine mi?

Rezervasyon Sorunu Ve Kötü Hizmet Deneyimi

26 Ocak 2025 01:24
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

16 Şubat 2024 22:28

Rezervasyonlu Gittiğimiz Mekanda Şaşırtan Fiyatlar Ve Kötü Hizmet

21 Nisan 2025 04:11
Rezervasyonlu Gittiğimiz Mekanda Şaşırtan Fiyatlar Ve Kötü Hizmet

Kulüpte Müşteri Memnuniyetsizliği Ve Garsonların Kaba Davranışları

26 Ekim 2024 16:19
İlteriş sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2023 17:26