Sıla sonuçtan hiç memnun değil

Serhat Mobilya Sorumsuz Ve Sözünde Durmayan Mobilya Şirketi

13 Nisan 2023 16:42

Yemek odası takımı aldım 40 gün dediler. 40 günü geçti. Sonrasında masam geldi. Üzerinde çizikler var sandalyelerde renk atma var parayı alana kadar çok güzel davranıyorsunuz sonrasında umurunuzda bile değil. Konsol yok 50 gün oldu hala teslim almadım. Arıyorum telefona bakmıyorlar. Ulaştığımda ise yarın teslim edilecek deyip kapatıyorlar. Çalıştığım için eve adam koyuyorum şu gün gelecek dedikleri için ama o gün de gelmiyor böyle sorumsuzluk böyle terbiyesizlik görmedim. Mağdur ediyorlar. İnsanı hiç yakıştıramadım. Koskoca serhat mobilyaya gerekenin yapılmasını ve şirketinizin daha titizlikle çalışması için rica ediyorum. Daha ilgili ve sözüne sadık insanlar çalıştırın ya da fabrikanızı gözden geçirin.

18 Mayıs 2023 19:38

Yedi kez mağdur edildim ilk başta masa geldi konsol yok sonra konsol geldi hatalı kapağı değişti sandalyeler de boya atma vardı onlar söyledim ona geldiler konsol aynalarını duvara monte ettirdim sabitleyici demirlerini alıp gitmeye kalktılar buna para verdiğimi ve bana ait olduğunu söylediğim halde prosedür gereği götürmeleri gerektiğini söylediler öyle saçmalık var mı aynayı dolaba sabitlesek kalacaktı dedim ve aldım sonra aldığım yemek masası 4 kez değişti dört seferde üzerinde pötürlükler ve çizikler vardı en son gelende ise üzeri çok güzel fakat kenarlarında görünen yerlerde çizikler vardı sonra aynası düştü yapıştırdılar bunu bildirdiğimde ise ürünü teslim alabileceklerini söylediler ama ben 4 aylık süreç geçtiği için bu fiyata yemek odası takımı bulamayacağımı ve masayı teşhir ürünü olarak kabul etsem olur mu diye bilgi verdiğimde ise yüzde beş veya yüzde onluk bir indirim yapılıp bana para iadesi yapılacağını söylediler bunu mağazaya bildirdiğimde ise normal konuştuğum halde üslubumun yanlış olduğunu ve öyle bir şeyin yapılmayacağını ve nereye isterseniz oraya başvurun diye terbiyesizleşme konuşması yapıldı hiç yakıştıramadım hem mağdur ettiler kaç kez hem de söz verip sözünü yerine getirmemek bence koskoca bir ayıp başka hiçbir şey değil gerekli yerlerle görüştüm gereğinin yapılması için elimden gelen her şeyi yapacağım gerekli yerlere şikayet dilekçemi bildirdim 7 kez mağdur olmaktan 4 kez masanın hatalı gelip benim bildirdiğimde ise bunların olabileceğini söyleyen hatalı mal satıp yok öyle bir şey olmaz diyen şahıslara da hiç yakıştıramadım hele hele koskoca serhat mob. Hiç yakıştıramadım gereğinin yapılmasını ve en baş yetkililerin ilgilenmesini rica ediyorum o ona atıyor diğeri başkasına yazıklar olsun hakkımı helal etmiyorum sonuna kadar hakkımı arayacağım...

Kuddusi sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2025 23:17
Serhat Mobilya’da Alınan Masa Takımının Çatlaması Ve Değişim Reddi
Muharrem sonuçtan hiç memnun değil

Serhat Mobilya'dan Aldığım Koltuk Takımı Sürekli Kırılıyor, Kalitesiz Malzeme Ve Yetersiz Servis

01 Haziran 2025 11:07
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Serhat Mobilya Renk Atan Kumaşta Garanti Sorunu Ve Ücret Talebi

26 Nisan 2025 14:18
Serhat Mobilya Renk Atan Kumaşta Garanti Sorunu Ve Ücret Talebi
Rümeysa sonuçtan hiç memnun değil

08 Nisan 2025 15:31

Serhat Mobilya Yatağındaki Göçen Bacaklar Güvenlik Sorunu Yaratıyor