Sephora Koruma Bandı Olmayan Jelatinsiz Açılmış Ürünleri Yolluyor

08 Şubat 2024 21:21

Sephora.com'dan kozmetik ve makyaj malzemeleri sipariş ettim ancak paketleme hiç iyi değildi. Kutuyu bantlamamışlar, doğrudan kutunun kapağını açıp içindekileri başkasının kolayca görebileceği şekilde bırakmışlar. Ayrıca gönderdikleri makyaj malzemelerinin hiçbirinde koruyucu bant, jelatin ya da paketleme bulunmuyor. Bu durum, ürünleri isteyen kişilerin kolaylıkla açıp incelemesine olanak tanıyor. Zaten kapakları açıldığı anda kullanma süreleri başlıyor ve belli bir kullanım süreleri var. Kim bilir kapaklar ne zaman açıldı? Parça sipariş edip iade edenler ya da depoda çalışanlar tarafından açılıp incelenmiş olabilir. Kullanma tarihi geçmiş olabilir. Açıldıktan sonra belli bir kullanım süresi var ve ayrıca hiç hijyenik ve güvenilir değil. Bu yüzden ürünleri iade etmek istiyorum. Ayrıca 'kolay gelsin' diyerek çalıştıkları kargo firması da çok kötü. Evde olmama rağmen kargoyu dışarı, başka bir yere bırakıp gidiyorlar. Kargonun başına bir şey gelmesi ihtimali var ve kutu düzgün paketlenmediği için dışarıdan kolayca açılabilir. Boş yere zaman kaybettim ve uğraştım, bu konuda şikayetçiyim.

09 Şubat 2024 10:31 (Şikayetten 13 saat sonra)

Aycan sonuçtan hiç memnun değil

Aycan
05 Haziran 2024 13:03