Abdurrahman sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2023 06:46

Sephora tarafından paylaşım yapıldığını düşündüğüm Gameraccesshub adlı bu yer tarafından 60 TL ödeme yerine kredi kartımdan 39.99 dolar çekildi ve bilmediğim bir oyun sayfasına yönlendirildim. 191,64 TL'ye tekabül eden bir ödemenin ve bu rızam dışında çekilen ödemenin derhal üyeliğimin iptalini ve paranın hesabıma iadesini istiyorum.

26 Aralık 2023 01:19

Resimlerdeki bilgileri araştıdığımızda parayı çeken sitenin randevu ve eskort hizmetleri yazıyor bağlantıya baktığımızda Gameracceshub asıl kaynak merkez Sephora hepsi birbiri ile bağlantılı dolandırıcılık sitesi marka değil sahtekar bir şirket gameracceshub gibi bir oyun sitesi önceden 39.99 dolar karşılığı 1.191,47 TL ücret iadesi beklerken yine k. Kartımdan 39.99 dolar tutarında iznim olmadan para çekti. Önceki ve şimdiki çekilen ücretin acil iadesini bekliyorum istiyorum. Yasal yollara avukatım ile hakkım olanın avukatlık ücretlerini ekleyerek birçok mahkemeye hakem heyetide olmak üzere başvurumu yapacağım. Bilginize

15 Aralık 2023 20:38

Sephora tarafından paylaşım yapıldığını düşündüğüm Gameraccesshub adlı bu site yurt dışından gelen bir koliniz var diyerek PTT shop başlığı olan bir e posta aldım. Gümrük vergisi ödemesi adı altında Sephora gameraccesshub yer tarafından 60 TL ödeme yerine kredi kartımdan 39.99 dolar çekildi ve bilmediğim bir oyun sayfasına yönlendirildim. 1.191,64 TL'ye tekabül eden bir ödemenin ve bu rızam dışında çekilen ödemenin geri iadesini derhal üyeliğimin iptalini ve paranın hesabıma iadesini istiyorum. İletişime bile geçmediler. Aksi takdirde süreci uzatırlarsa gerekli yasal yollara başvuracağımı ve Tüketici Hakem Heyeti'ne müracaat edeceğimi bildirmek istiyorum.

12 Aralık 2023 17:39

Sephora tarafından paylaşım yapıldığını düşündüğüm Gameraccesshub adlı bu yer tarafından 60 TL ödeme yerine kredi kartımdan 39.99 dolar çekildi ve bilmediğim bir oyun sayfasına yönlendirildim. 1.191,64 TL'ye tekabül eden bir ödemenin ve bu rızam dışında çekilen ödemenin derhal üyeliğimin iptalini ve paranın hesabıma iadesini istiyorum.

Ek
12 Aralık 2023 11:30 (Şikayetten 4 saat sonra)
12 Aralık 2023 14:06

Gelişme Aldığım ürünü için site üyeliği oluştu bunun iptalini istiyorum. Siteye iznim olmadan kayıt yapıldı ve belirtilen ücret dışında ücret çekildi kartımdan. Bunun da iadesini talep ediyorum. Üyeliğin sürekli devam edileceği belirtiliyor bunun iptalini de talep ediyorum. Umarım en kısa zamanda halledersiniz.

12 Aralık 2023 15:45

12 Aralık 2023 15:48

Gelişme Pardon Almadığım ürün için site üyeliği oluştu bunun iptalini istiyorum. Siteye iznim olmadan kayıt yapıldı ve belirtilen ücret dışında ve dolar üzerinden ücret çekildi ve k. Kartımdan. Bunun da iadesini talep ediyorum. Üyeliğin sürekli devam edileceği belirtiliyor bunun iptalini de talep ediyorum. Umarım en kısa zamanda halledersiniz.

16 Aralık 2023 15:35

16 Aralık 2023 15:38

Sephora tarafından paylaşım yapıldığını düşündüğüm Gameraccesshub adlı bu site yurt dışından gelen bir koliniz var diyerek PTT shop başlığı olan PTT turkish den bir e posta aldım. Gümrük vergisi ödemesi adı altında Sephora gameraccesshub yer tarafından 60 TL ödeme yerine kredi kartımdan 39.99 dolar çekildi ve bilmediğim bir oyun sayfasına yönlendirildim. 1.191,64 TL'ye tekabül eden bir ödemenin ve bu rızam dışında çekilen ödemenin geri iadesini derhal üyeliğimin iptalini ve paranın hesabıma iadesini istiyorum. İletişime bile geçmediler. Aksi takdirde süreci uzatırlarsa gerekli yasal yollara başvuracağımı ve Tüketici Hakem Heyeti'ne müracaat edeceğimi bildirmek istiyorum.

Figen
10 Aralık 2023 12:05
Sephora Para İadesi Ve Üyelik İptali

02 Eylül 2025 14:44
bilgim-disinda-sephora-onlinedan-yuksek-tutar-cekildi-acil-iade-talebi-1.jpg

Mühendis
07 Aralık 2023 13:02
Sephora Başlığıyla Kredi Kartımdan Para Çekilmiş
Hadiye sonuçtan hiç memnun değil

Hadiye
19 Aralık 2024 15:50