Sephora Gold Üyelik İletişim Eksikliği

19 Mayıs 2023 20:44

Sephora Gold müşterisiyim. Her ay düzenli bir sürü para harcıyorum. Dolayısıyla hediye almak için de kullanabileceğim kod birikiyor. Ama bugün Cepa Sephora mağazasında hediye hakkımdan yararlanmak istediğimde ayda sadece bir kez hediye alabileceğim söylendi. Daha önce bir ay içinde 2 kez en az hediye almış biri olarak tartışmaya girmedim alacaklarımı almadım ve müşteri hizmetlerini aradım. Aradığımda böyle bir koşul olduğu söylendi.
Böyle bir koşul olduğu nerede belirtiliyor öncelikle. İkincisi bu koşul keyfi olarak uygulanmayabiliyor ya da online da direkt uygulanmıyor mesela.
Üçüncüsü, zaten inanılmaz stok sorunu olan bir markasınız zat zor isteyebileceğimiz hediyelerin stoklarını buluyoruz, ya da herhangi bir hediyenin stoğunu zar zor buluyoruz, ve ayda tek hediye hakkımız olduğu için takip ettiğimiz ürünü de alamıyoruz.
Üstüne küçük bir hesapla, benim kodlarımın 6 ay geçerliliği varken, aynı ayda 6 dan fazla kod alırsam kodlarım yanmıyor mu benim? İndirim hakkını kullanın gibi bir durum söylendi ama bu kodlar ikisi için de geçerli hangisini isterseniz diye veriliyor.
Ha bu arada, Gold müşteri hizmetlerinde s*** hanımla görüştüm ve şikayetlerimi ilettiğini ve bana dönüş yapılacağını söyledi. Kimse de dönüş yapmadı. Son olarak, uygulamadaki iletişim formunuz aylardır çalışmıyor.

20 Mayıs 2023 12:48 (Şikayetten 16 saat sonra)

Özün sonuçtan hiç memnun değil

Özün
30 Kasım 2023 17:11
Sephora Gold Üyesi Olarak Mağdur Ediliyorum
Sephora Gold Üyesi Olarak Mağdur Ediliyorum
Berfin sonuçtan hiç memnun değil

Berfin
12 Haziran 2023 14:46
Sephora Gold Üye İndirimlerinden Ve Kuponlarından Yararlanamıyorum
Sema sonuçtan hiç memnun değil

29 Ocak 2024 16:35
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Hülya
10 Şubat 2025 14:50
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Sephora'nın Hediye Kuponu Ve Gold Box Vaadi Hayal Kırıklığı Yarattı

Fatma