Sarp sonuçtan hiç memnun değil

Sennheiser TW2 Kulaklık Sorunu Ve Müşteri Mücadelesi

15 Mayıs 2024 10:35

Sennheiser TW2 kulaklığım Ocak ayında bozuldu ve tamire gönderdim. Bircom adlı şirket tamir edemeyeceklerini söyledi ve sadece ücret iadesi yapabileceklerini belirttiler.

Reddettim çünkü 2 yıl öncesine ait faturayı ödemeyi teklif ettiler. Sonrasında Sennheiser Global ile görüşmelerim sonucunda, ne hikmetse özel numaradan Bircom yetkilisi arayarak 'Tamam TW3 vereceğiz ama kutusu yok' dedi.

Haliyle bunu da reddettim. Şimdi de garantim sona erdi. Tüketici hakem heyetinden yanıt bekliyorum.

15 Mayıs 2024 13:16 (Şikayetten 2 saat sonra)

Sayın Sarp K, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyimle ilgili öncelikle üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Sennheiser Türkiye ekibi tarafından şikayetiniz ile ilgili en kısa süre içerisinde iletişim numaranızdan size ulaşım sağlanacaktır. Sennheiser Türkiye Ekibi

17 Mayıs 2024 18:24

Tabi iletişime geçmediler. Sennheiser ın geldiği bu hal inanılmaz.

21 Mayıs 2024 15:31
04 Aralık 2025 08:35

Bu yazışma sonrasında bana aylar sonrasında zar zor bir çift daha verdiler. 1 yıl civarı sonra o da bozuldu. Artık garanti filan kapsamadığı için o kadar para çöp oldu. Sennheiser pişmanlıktır...

Emir sonuçtan hiç memnun değil

08 Mayıs 2024 21:29
Sennheiser Kablosuz Kulaklıkta Yaşanan Tekrarlayan Sorunlar

Büşra
15 Şubat 2024 20:02
Can sonuçtan hiç memnun değil

21 Mart 2024 16:30
Tarık sonuçtan çok memnun

26 Aralık 2024 12:17
"Hızı dönüş için firmaya teşekkür ederim. Bir üst model ile değişim teklif edildi. Ancak, bir üst model Bircom Türkiye Stoklarında olmadığı için Stok gelmesini bekliyorum. Umarım burada da çok beklemem. İyi seneler."
Sennheiser Kulaklıklarımın Şarj Sorunu Ve Çözüm Mağduriyeti
Engincan sonuçtan hiç memnun değil

Engincan
03 Eylül 2024 18:08