Seniorah Ayakkabı Kusuru Ürün İade Alınmadı

24 Aralık 2023 00:29

Unutum gitmiştim aslınsa keşfette reklamı görünce aklıma geldi. 2 yıl önce 3 adet ayakkabı Sipariş etmiştin. Bunlardan biri taşlı babet. Kutuda bir ters biri düz konulmuş düz olanı aldım direk denedim parmaklarım bile girmedi içine. Zarar vermemek için zorlamadım. Kutuya koydum, diğer eşine hiç bakıp kontrol etmek aklıma gelmedi. İade gönderdim. Taşı kırıldığı için iade alamayız dediler. Durumu anlattım bakmadım bile belki öyle geldi belki kargoda kırılmıştır dedim inandıramadım. Ayakkabının giyilmediğine inanmışlar ama. Diyelim ki ben kırdım hiç kullanılmamış ayakkabının denerken bile taşı düşüyorsa? Kalite anlayışı bu mudur? Parada sizde kalsın ayakkabıda. Hayra verin demiştim. İnşallah vermişlerdir. Ayakkabının ücretini aldık gönderelim diye hiç itiraz etmediler, siz bilirsiniz dediler. Çok şaşırmıştım. Ben o fazladan ödediğim ayakkabı ücreti için yoksul olmadım... Diğer iki ayakkabıda iade gönderip alışverişimi kestim.

Seyma sonuçtan hiç memnun değil

Nilufarr Ayakkabı Marka Pişmanlıktır!

19 Ocak 2024 13:17
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

İki Günde Dağılan Ayakkabı Ve İlgisiz Mağaza

16 Ocak 09:59
İshak sonuçtan çok memnun

23 Eylül 2023 22:24
"İlgi ve alakalarından dolayı firmaya teşekkür ederim sorun çözüldü."
Ahmed Hamdi Bey Ayakkabıcılık Firması Ayakkabıları İade Almıyor
Adile sonuçtan hiç memnun değil

Kemal Dursun Ayakkabı Değişimde Ek Ücret Talebi Ve Para İadesiyle Mağduriyet Yaşadım!

29 Nisan 17:55