SEDAŞ Tepebaşı Mahallesinde Yaşanan Voltaj Düşüklüğü

SEDAŞ Tepebaşı Mahallesinde Yaşanan Voltaj Düşüklüğü
25 Temmuz 2023 21:40800

2 yıldır defalarca bildirmemize rağmen mahallemizde yaşanan voltaj düşüklüğü giderilmemiştir. Hep aynı cevapla mahalle halkı oyalanmaktadır. Son yapılan ölçümlerde voltaj 150V olarak ölçülmüştür. Hiçbir elektrikli cihaz çalışmamaktadır. Ne duş alabiliyoruz. Ne buzdolabı soğutuyor. Ne ampüller aydınlatıyor. Böyle bir vurdum duymazlık görülmemiştir. Memleketini seven hiçbir elektrik teknisyeni ya da mühendisi buna razı olmaz bu kurumda kimler çalışıyor belli değil.

2 Ağustos 2023 21:47

Eve gelen voltaj 133V hiç vermeyin daha iyi utanmadan bir de fatura kesiyorsunuz

Eki aç
25 Temmuz 2023 21:47 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Sayın Tolga G., Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Talebiniz değerlendirilerek en kısa sürede bilgilendirme yapılacaktır. Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi bildirebilirsiniz. Saygılarımızla, Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş

Tolga
26 Temmuz 2023 15:11

Siz cevap yazmadan ben yazayım. Dalga geçer gibi 2 yıldır aynı cevabı veriyorsunuz zaten. “Yasanan voltaj düşüklüğü nedeni ile bu yılki yatirim programı kapsamında trafo ilavesi yapılacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.”

Tolga
2 Ağustos 2023 21:44
Eki aç

Voltaj 133v oldu ha gayret

Özge
Benzer Şikayeti Var
26 Temmuz 2023 10:11

Merhaba, aynı şeyi defalarca Hasanpaşa Mah. İçinde bildirmiş olmamıza rağmen hiçbir çözüm sunulamıyor. Bu kadar vurdumduymazlık inanılmaz gerçekten!

Elektrik Arızası Ve SEDAŞ İlgisizliği

27 Temmuz 2023 20:051.037

"Ayrıntılı dinlendim teşekkür ederim"

SEDAŞ Hafta Boyunca Düzenli Aralıklarla Yaşanan Elektrik Kesintileri

19 Ocak 2024 01:38368

Yaklaşık bir haftadır caddemizde, sanırım boru düzenleme gibi bir çalışma var ve başladığı günden beri elektrik düzenli ...

Voltaj Düşüklüğü Ve SEDAŞ'a Ulaşamamak

29 Kasım 2023 13:08225

Yaklaşık 20 saattir elektrikler yok, arıyoruz ancak kimseye ulaşamıyoruz. Ayrıca voltajlarda çok düşük; çamaşır makinesi...

Tümünü Gör
SEDAŞ Gebze'de Saat 00:49 Elektrik Kesintisi!

SEDAŞ Gebze'deSaat 00:49 Elektrik Kesintisi!

Şerif
SEDAŞ Kartepe Elektrik Kesintileri Haddi Aştı