27 Kasım 2024 21:17

Kamera sistemimde algılama alanımın küçültüldüğünü fark ettim ve rahatsız oldum. Daha sonra hesap iptali yaparak başka bir e-posta adresiyle yeni profil açmayı düşündüm. Ancak, hesap iptali sırasında eğer başka cihazlarla paylaşılmışsa hesap iptali yapamazsınız diye bir uyarı gördüm. Sayfa ekini ekliyorum. Daha sonra hesap iptaline tıklayarak iptal etmek istedim. Tek hesabım olduğunu düşünüyordum, ancak hesap iptaline tıkladığımda hesabınızın altında başka cihazlar var dedi ve iptal etmedi. Panik oldum. Müşteri hizmetlerinden teknik destekle iletişime geçtim ve durumu anlattım. Teknik destekten biri açtı ve hiç de samimi olmayan bir üslupla 'Ben öyle bir özellik bilmiyorum' dedi. Durumumu başka bir arkadaşa anlattım, o da hiçbir mantıklı cevap vermedi.

28 Kasım 2024 08:28 (Şikayetten 11 saat sonra)

Sayın Mustafa D. Şikayet kaydınız incelenerek en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Secom Güvenlik Çözümleri Müşteri Memnuniyeti Ekibi

29 Kasım 2024 21:28

Kesinlikle çözüm denen bir şey yok asla hesap iptali yapıp tekrar yüklemek istiyorum diyorum hiçbir olumlu cevap alamıyorum ev alırım sisteminde 2 serverden kayıt açıyorlar server birden yapılan hiçbir işlemi göremiyorsun kesinlik sadece adı güvenlik firması

30 Kasım 2024 15:43

Adamlar evinizi millete izletiyor bölüm şefi diye biri arıyor silip tekrar kuralım diyorum mail değişelim diyor formatlamıyor sadece mail değiştirmek istiyor kesinlikle güvenilmez kim bilir kimlere izletiyorlar bu süreç burda da kalmayacak inş

Ertan
05 Aralık 2023 21:02
Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

Realme Smart Cam 360 Bağlantı Sorunu

Gülşah
06 Kasım 2023 16:19
Orhan sonuçtan çok memnun

28 Kasım 2023 14:32
"İlginiz için teşekkürler kısa sürede dönüş sağlandı"
Bülent sonucu yetersiz buldu

Bülent
30 Temmuz 2023 15:56
Fatih sonuçtan çok memnun

Fatih
02 Haziran 17:37
"Şikayetvar sitesine yazdığımız sorunumuzu çözdükleri için bize ulaşan yetkili arkadaşa çok teşekkürler ama lütfen firmanızda isminizi bu şekilde kötü çıkarmaya çalışan ekip arkadaşlarınızın yanlışlarını takip ve kontrol edin Mağduriyetimizi giderdiğiniz için teşekkürler"