Tayfun sonuçtan çok memnun

Seat Sıfır Kilometre Araçta Yaşanan Arıza Ve Hizmet Kalitesi Sorunları

Seat Sıfır Kilometre Araçta Yaşanan Arıza Ve Hizmet Kalitesi Sorunları
12 Mayıs 2024 23:33
Tayfun'un Teşekkür Mesajı
“Maslak Doğuş Oto tüm sorunları çözdü özellikle Seat servis danışmanı S*** Bey’e çok teşekkürler. (Sorun çoktan çözüldü buraya gecikmeli yazıyorum)”

2023 yılının 11. ayında sıfır kilometre olarak satın aldığım Seat Leon marka aracımda, ilk haftadan itibaren sürekli farklı arıza ikazları yanmaya ve uyarılar ile hatalar vermeye başladı. Ayrıca frenlerim, ilk haftadan bu yana sürekli cırlamaya başladı ve bu cırlama sesi giderek arttı. Daha sonra sensörler defalarca öttü ve takılı kalmaya başladı. Arabayı kullanırken bu durum devam etti ve durdurup tekrar çalıştırmak zorunda kaldım. Bu şikayetlerim nedeniyle aracım ayrı ayrı dört defa serviste kaldı ve her seferinde 'gerekli güncellemeleri yaptık' diyerek teslim ettiler; ancak bahsettiğim sorunlar devam ediyor. Servisten, sorunlarla karşılaştığımda araçtan inip şasi numarasının da görüneceği şekilde video çekmemi istediler. Ben de bunu yaptım ve kendilerine ilettim; ancak bir çözüm bulunmadı. Sorunlar hâlâ devam etmekte. Bununla ilgili yasal işlem başlatmayı düşünüyorum.

20 Nisan 2025 21:17

Seat Leon 2023: Bitmeyen Servis Çilesi

Bahattin
15 Kasım 2024 04:05
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Çift Motor Arızası Ve Servis İlgisizliği Mağduriyeti

15 Ocak 2025 14:28

Sıfır Seat Aracım Aldığım Günden Bu Yana Araza Veriyor

Ugur
19 Kasım 2023 12:14
Tunahan sonuçtan hiç memnun değil

Tunahan
08 Mayıs 2025 12:36