Seat Leon 2023: Bitmeyen Servis Çilesi

Bahattin
15 Kasım 2024 04:05

Seat Leon 2023 aralık ayında aldım. Diyarbakır miram otomotivden araç aldım. 10 ayda 16 defadır gidip geliyorum.
1. İlk defa aracıma ppf kaplama yapıldı dedi 4 ay sonra fark ettim. Gidip konuştum hatalarını kabul ettiler. Gidip kaplamayı yeniden yaptılar.
2. Sol cam mekanizmasında arıza vardı gittim değişim için parça istedimdi. Sonra 45 gün sonra arayınca parçanın geldiğini söylediler. Daha sonra daha servisten çıkmadan aynı ses geldi. Tekrardan randevu alıp 20 gün sonra geldim. Tekrardan parça istedi. Parçacı bunu kabul etmedi. Yağlanıp video çekilmesi lazım diye çağırdılar gittim. 7 saat boyunca bekledim işlem tamam dedi. 2 gün sonra çağırdılar arkadaşlar video çekilmeyi unutmuşlardır Tekrardan gelin...
3. Tavan aydınlatmasında problem vardı. 4 tane Video çektim. Hayır burda servis ortamında arıza olması lazım dendi..cok şükür bir gün bunu yakalayıp çektiler.
4. Arabanın multimedyasında problem var. Bağlanma, donma ve kopma sorunu var. 10 tane video çekmeme rağmen bunlar kabul edilmiyor... Güncelleme bekliyoruz denildi. Benimki son sürüm arıza giderilmesi için güncelleme bekliyorum 8 aydır

Seat Diyarbakır Miram Otomotiv'de Servis Randevu Ve Müşteri Memnuniyeti Sorunu

Abdullah
30 Temmuz 2025 14:43
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Miram Otomotiv Diyarbakır Seat Araba Alamamam İçin Her Şeyi Yaptılar.

30 Ocak 2024 16:17
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Cupra Sürekli Tekrarlayan Arızalar Ve Yetersiz Servis Desteğiyle Hayal Kırıklığı

Mahmut
01 Ağustos 2025 19:30