Özer sonuçtan hiç memnun değil

Seat İbiza Aracımda Bakım Sonrası Oluşan Sorun

Özer
10 Ağustos 2023 00:37

2018 yılında '0' km olarak aldığım ve geçen 5 yıllık zaman zarfında tüm bakımları Trabzon Seat yetkili servisi bahadır otomotivde yapılan ve yetkili servis harici vida dahi sıkılmayan, anahtar değmeyen Seat ibiza marka aracımın bugün (10-08-2023) tarihinden 20 gün günce yine 5. Yıl bakımını yine yetkili serviste yaptırdım.

Aradan geçen 20 günlük zaman zarfından sonra 08-08-2023 tarihinde aracımın su eksilttiği uyarısı ile karşı karşıya kaldım. Normal şartlarda yerinde olması gereken radyatör hortumunun fan pervanesine yakın bir yere sıkıştırıldığı ve bu sebeple dönen fanın hortumu yıprattığını tespit ettim.

Yetkili servisiniz bahadır otomotive aracı bırakmama ve arızanın kaynağını göstermeme rağmen tarafıma kendilerinden kaynaklanmadığı iletildi ve tarafıma 2570 TL' lik proforma fatura gönderildi. Genel merkez Doğuş otomotivi arayıp durumu izah etmeme rağmen genel merkez de servisle aynı ağzı kullanıp şahsımı mağdur etmiştir.

Aracıma müdahale edilememesini yetkili servise bildirip aracı yarın (11-08-2023) teslim alacağımı söyledim. Herhangi bir onadım yapılmamasına rağmen şahsımdan arıza tespiti adı altında 500 TL para istenmiştir. Otomobilim 5 yıldır yetkili servis harici bakım veyahut benzeri bir şey görmemiştir. Yetkili servis ustalarına verdiğiniz eğitimleri tekrar gözden geçirmeniz dileğiyle.

Fatih
01 Nisan 2025 11:36
Garanti Süresince Çözülemeyen Akü Problemi
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Tekrarlayan Arıza Ve Ekstra Ücretler Nedeniyle Mağduriyet Yaşıyorum

Barış
18 Eylül 2025 12:32

Garanti Bitiminden Kısa Süre Sonra Radyatör Arızası Ve Destek Alamama Mağduriyeti

Hasan
19 Eylül 2025 01:04
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Seat Volkswagen Grubunun "p Konumunda Terk Edin" Kronik Hatası

Muhammed
25 Nisan 2024 23:39
Seat Volkswagen Grubunun "p Konumunda Terk Edin" Kronik Hatası
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Seat Doğuş Oto Kartal Müşteri Şikayeti

Ali